maanantai 8. lokakuuta 2012

Saturday's outfit

Perjantaina kirjoitin siitä, kuinka viikonloppuni tulee olemaan tylsä ja rauhallinen, ja minulla on varmastikin rutkasti aikaa blogijutuille - no, kuinkas sitten kävikään. :D En ehtinyt istumaan loppujen lopuksi juuri yhtään koneen äärellä! Mutta kaikkine tohinoineen viikonloppu oli kuitenkin kovin mukava. :) Lauantaipäivä kului todella nopeasti sukuloidessa. Olimme katsomassa myös serkkuni lentopallopeliä, mikä oli hurjan mielenkiintoista. :) Eilinen menikin sitten sisarusteni lasten kanssa leikkiessä ja touhutessa! 

Pukeuduin lauantaina valkoiseen pitsimekkoon, uuteen farkkupuserooni sekä tuliteriin mustiin korokepohjanilkkureihini. Viihdyin asussa todella hyvin, ja koska emme ehtineet napsia lauantaina asusta kuvia, puin kyseisen kokonaisuuden tänään ylleni kuvien ottamista varten. :) Tässä tulisi siis lauantain asua, näin hieman jälkeenpäin kuvattuna!


Farkkupusero H&M
pitsimekko Vila
alusmekko H&M
sukkikset Gina Tricot
nilkkurit Ellos
helmikorvikset Glitter
rannekoru H&M

Oli kyllä ihan hyvä, että tuo asun kuvaaminen jäi tälle päivälle, sillä ulkona on tänään paljon mukavampi keli kuin lauantaina. :) Aurinkokin paistelee ihanasti! Mutta mitäs mieltä olette tästä asusta? Unohdin ottaa kuvaussessioomme mukaan mustakultaisen Guessin laukkuni, joten siltä osin asukokonaisuus jäi nyt hieman vajaaksi... Olisin lisännyt lauantaina tähän kokonaisuuteen mielelläni ehkäpä jonkun näyttävämmän kaulakorun tai kaulahuivin, mutta koska minulla oli matkakassissani mukana vain muutamat pikkuiset korut, en voinut sovitella useampia asusteita kokonaisuuteen. Ja matkakassista puheenollen - minun pitäisi alkaa laittaa pian kamppeitani kasaan, sillä olemme lähdössä ajelemaan kohta vanhemmiltani takaisin kotiin. Samilla alkoi tänään pitkät vapaat töistä, mikä on ihan superkiva juttu! Saa nähdä, mitä keksimme näille yhteisille vapaapäiville. :) Odotan kyllä jo innolla ensi viikonloppua, sillä saan vieraakseni taas ihanan ystäväni rouskunHmm, tiedossa on siis tyttöjenilta... Mutta eipäs mennä vielä asioiden edelle, nyt kun on vasta maanantai. :) Nyt pakkaamaan! 

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti