lauantai 8. syyskuuta 2012

Testissä: Ihonhoitotuotteita Yves Rocherilta

Tilasin kesällä Yves Rocherilta hieman kauneudenhoitotuotteita, jotka esittelin tässä postauksessa. Sittemmin kyseiset tuotteet ovat olleet ahkerassa käytössä, ja ajattelin, että nyt voisi olla hyvä hetki kirjoittaa kustakin tuotteesta pikkuisen tarkemmin sekä jakaa samalla omia mielipiteitäni tuotteista. Tilaukseni piti sisällään sen verran monta tuotetta, että päätin jakaa nämä testi-postaukset kahteen osaan. Tässä ensimmäisessä osassa kerron tilaamastani Pure Calmille -sarjan kukkaispuhdistusaineesta, -kasvovedestä sekä -kuorinta-aineesta. Kukkaispuhdistusainetta sekä -kasvovettä on saatavana myös 2 in 1 -vaihtoehtona. Käytin kyseistä tuotetta viime kesänä, ja ihoni oli paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin! Ihoni näytti terveen väriseltä, heleältä sekä kirkkaalta; enkä tarvinut juurikaan pohjameikkiä koko kesänä. Kyseisen 2 in 1 -tuotteen innoittamana halusin tilata samaiset tuotteet jälleen itselleni - tällä kertaa vain erikseen pakattuina.


Yves Rocherin sivulla kerrotaan kukkaispuhdistusemulsiosta näin: "Kukkaisvettä sisältävä kevyt puhdistusemulsio tuo ihollesi luonnonmukaisen kamomillan hellävaraisen kosketuksen. Kukkaispuhdistusemulsio puhdistaa niin meikatun kuin meikittömänkin ihon hellävaraisesti ja kosteuttaa samalla ihoa. Vaivaton perustuote naisille, jotka haluavat käyttää luonnollisia ihonhoitotuotteita. Päivittäiseen käyttöön puhtaan ja pehmeän ihon hyväksi!" 

Omat kokemukseni: Puhdistusemulsio puhdistaa ihon hellävaraisesti, ja jättää sen raikkaaksi sekä pehmeäksi. En ole koittanut puhdistaa tällä aineella meikkejä suoraan kasvoiltani, mutta olen käyttänyt sitä usein meikinpoistoaineen jälkeen, jolloin tuote on poistanut iholta hyvin meikkijäämät, joita meikinpoistoaine ei ole välttämättä puhdistanut. Pidän todella paljon emulsion maitomaisesta koostumuksesta. Emulsiota kaadetaan vanulapulle, jolla kasvot pyyhitään perusteellisesti. Ainetta ei tarvitse huuhdella iholta pois. Tämän takia puhdistusainetta onkin mielestäni todella helppo käyttää, ja koska sitä ei pestä lopuksi pois, se jättää ihon pehmeämmäksi kuin vedellä poispestävät tuotteet. Kyseistä ainetta on kuitenkin saatavissa myös puhdistusgeelinä, joka pestään iholta veden kanssa pois. Emulsio sopii kaikille ihotyypeille, mutta suosittelisin sitä erityisesti kuivasta ihosta kärsiville, jotka eivät voi käyttää kovin voimakkaita ihonpuhdistusianeita päivittäin. Itselläni on juurikin tällainen iho, enkä kyllä aio hetkeen vaihtaa puhdistusainetta. :)


Sarjan kasvovedestä kerrotaan Yves Rocherin sivustolla näin: "Kukkaisvettä sisältävä kasvovesi tuo ihollesi luonnonmukaisen kamomillan hellävaraisen kosketuksen. Mieto kukkaiskasvovesi sopii käytettäväksi kukkaispuhdistusemulsion jälkeen puhdistuksen hellävaraiseen viimeistelyyn tai  sellaisenaan ihon hellävaraiseen herättelyyn. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Ilahduttava tuote naisille, jotka suosivat yksinkertaisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita. Päivittäiseen käyttöön raikkaan ja kimmoisan ihon hyväksi!"

Omat kokemukseni: Mieto, mutta hyväntuoksuinen kasvovesi jättää ihon raikkaaksi käsittelyn jälkeen. Antaa lisäkosteutusta puhdistusemulsion käytön jälkeen. Olen käyttänyt kasvovettä välillä myös yksittäin, ja toimii niinkin erinomaisesti! Kasvovesi ei sisällä lainkaan alkoholia, ja on siksi todella hellävarainen vaihtoehto päivittäisessä ihonpuhdistuksessa.


Yves Rocherin sivustolla kerrotaan, että sarjan kuorinta-aine sisältää bambun pihkaa, ja aine poistaa hellävaraisesti iholta epäpuhtaudet sekä kuolleet ihosolut. Sivustolla luvataan, että tuote tekee ihosta puhtaan, raikkaan, tasaisen sekä silkinpehmeän. Omien kokemusteni perusteella tuote toimii hyvin. Se ei tuoksu ehkä yhtä hyvälle kuin aikaisemmin mainitsemani tuotteet, eikä se mielestäni jätä ihoakaan ihan yhtä raikkaaksi - mutta se kirkastaa ihoa mukavasti, ja poistaa kuolleet ihosolut todella hellävaraisesti. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista kokeilemistani kuorinta-aineista!


Olen sen verran innoissani tästä Pure Calmille -ihonhoitosarjasta, että aion ehdottomasti tilata seuraavaksi yllämainittujen tuotteiden lisäksi myös itselleni sarjan kosteusvoiteen. :) Jos te kiinnostuitte näistä tuotteista, niin nyt olisi erinomainen aika tilata tuotteet testiin; ne ovat nimittäin -40% alennuksessa Yves Rocherilla. Alennuksen jälkeen esimerkiksi puhdistusemulsiolle ja kasvovedelle jää molemmille hintaa vain vaivaiset kolme ja puoli euroa! Tuotteet eivät ole kovin hinnakkaita siis ilman alennustakaan. :) Allaolevasta *kuvalinkistä pääset Yves Rocherin sivustolle.   

Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Todella kiva postaus ja sulla on muutenkin todella hieno blogi :) Jäinkin ihan virallisesti seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Onpa ihanaa saada tällaisia kommentteja<3 Tosi kiva kuulla, että pidät - ja vielä kivempaa, että liityit myös lukijaksi. :) Tervetuloa mukaan!

      Poista