keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Olivia Palermo wearing a pleated mini skirt

Olivia Palermo, tuo chic fashionista, sai asukokonaisuudellaan sydämeni pomppaamaan jälleen kerran muutaman ekstralyönnin. Minulla on ollut jo pitkään jokin ihmeellinen hame-addiktio, ja vaikka kesä menikin jo, isken näköjään edelleen silmäni tällaisiin ihaniin hameasuihin. :) Hamstrasin kesän aikana omaan vaatekaappiini muutamia hameita, joita aion kyllä ehdottomasti käyttää syksyn ja talven tullen! Tosin, en ole mikään sukkisten ylin ystävä, mutta kai niihin on taas vain totuteltava näin kesän ja paljaiden säärien paistattelun jälkeen. 

Kuvat Zimbio

Tässä Palermon asussa minua viehättää erityisesti hameen, puseron ja laukun yhdistelmä. Värit mätsäävät täydellisesti, ja vaatteiden materiaalit laskeutuvat kauniisti. Tuollainen kuviollinen pusero olisi todella mukava lisä omaan vaatekaappiin! Kuvien asukokonaisuus saa itseni haikailemaan vielä hieman kesävaatteiden perään - mutta toisaalta, kyseinen kokonaisuus olisi helposti muunneltavissa myös syksyisemmäksi. Tosin, tällaisen kevyen ja lyhkäisen vekkihameen helmat tuskin pysyisivät ruodussa meidän syystuulissamme... :D 

Kesävaatteista puheenollen, tajusin juuri, että minulla on vieläkin vaatekaappi pullollaan kesäisiä kamppeita. Shortsit ja muut vaatteet, joita tarvitsen seuraavan kerran vasta ensi kesänä, pitäisi organisoida talvisäilytykseen! Samalla voisi tehdä tilaa paksummille neuleille, jotka ovat olleet kesän ajan häkkärissä odottamassa vuoroaan päästäkseen takaisin vaatekaappiin. Huoh, olisi ihanaa, jos olisi niin tilava kämppä, että voisi sijoittaa kaikkien vuodenaikojen vaatteet selkeästi kaapistoihin järjestykseen. Ja tietysti, joskus tulevaisuudessahan asun ehdottomasti talossa, jossa on minulle oma walk-in-closet... ;)
 
Innostuittekos te tästä Olivia Palermon asusta kuten minä?
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Hitsit kun Olivia on aina niin upea ! <3 Jotenkin tuo upea päivetys saa itsellekin fiiliksen hieman ruveta läträämään taas itseruskettavilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Todella kiva katsella tällaisia kuvia, kun tietää, että ne omat vähäisetkin rusketukset kesältä haalistuvat pian kokonaan pois... Mutta eipä se rusketus paljoa villahousujen alta näykään! :D

      Poista