maanantai 3. syyskuuta 2012

Julia vastaa ja haastaa

Ulkona on pimeää ja kylmää, sade piiskaa maata ja lehdet tippuvat puista. Syksy. Ainoa hyvä puoli tässä säässä on se, että sitä on mukava katsella sisältä, kun tietää, ettei tarvitse mennä ulos. :) Ihana S' heitti minulle eilen hauskan haasteen, johon ajattelin tarttua nyt näin hitaan ja hiljaisen maanantaiaamun kunniaksi.

NIMEÄ VIISI ASIAA, JOTKA TUOTTAVAT SINULLE HYVÄÄ MIELTÄ

1. Rentoutuminen hyvän musiikin/ruoan/elokuvan parissa
2. Rakkaan ihmisen kanssa yhdessä nauraminen
3. Liikkuminen luonnossa
4. Pitkäaikaisen tavoitteen saavuttaminen
5. Se, kun joku läheinen ihminen kertoo olevansa onnellinen

NIMEÄ VIISI ASIAA, JOITA TARVITSET PÄIVITTÄIN

1. Kännykkä
2. Peili
3. Hammasharja
4. Tietokone
5. Vesipullo

LEMPIVAATEKAUPPASI?

Ostan/tilaan varmastikin eniten vaatteita nykyään H&M:ltä, mutta sanoisin silti tämänhetkiseksi lempivaatekaupakseni Mangon. Ennen en löytänyt koskaan Mangon liikkeistä itselleni mitään, mutta viime aikoina kyseiset liikkeet ovat olleet lähestulkoon pettämättömiä - viimeisimmillä shoppailukerroilla olen löytänyt Mangosta aina toinen toistaan ihanampia vaatteita itselleni! Harmi, ettei lähellämme ole yhtäkään Mangon liikettä. Tai, ehkä se on vain hyvä asia. Rahapussia ajatellen nimittäin. :DLAITATKO LEIVÄN PÄÄLLE ENSIKSI JUUSTON VAI KINKUN?

Hahaha mikä kysymys. :D Minulla on usein aikoja, jolloin en syö ollenkaan juustoa, ja vastaavasti aikoja, jolloin en syö ollenkaan kinkkua. Syön siis oikeastaan todella harvoin niitä samaan aikaan! Mutta silloin, kun satun laittamaan niitä samaan aikaan leivälleni, sijoitan aina ehdottomasti kinkun alimmaiseksi. :D

MITÄ MEIKKEJÄ KÄYTÄT PÄIVITTÄIN?

Pidän yleensä arkimeikkini melko simppelinä; siihen kuuluvat meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, kulmakynä sekä ripsiväri. Kesäisin en käytä meikkivoidetta juuri koskaan. Välillä, jos on reilusti aikaa meikata, saatan innostua käyttämään myös rajauskynää, luomiväriä tai huulipunaa.

LEMPIVUODENAIKASI?

Ainoa vuodenaika, josta en pidä on talvi, sillä vihaan kylmyyttä ja pimeyttä. Ja sitä pönäkkää oloa, mikä tulee kolmesta kerroksesta vaatteita! Kesä ja syksy ovat varmastikin mielestäni ne parhaat vuodenajat. :)MITÄ OSTAISIT ENSIMMÄISEKSI, JOS VOITTAISIT LOTOSSA?

Tämä on helppo: ostaisin menolipun jonnekin kauas lämpimään. :) Tai vaihtoehtoisesti jonkun pöyristyttävän kalliin laukun! Okei, tottapuhuen, hankkisin ne molemmat. :D

MITÄ ILMAN ELÄMÄSTÄ EI TULISI YHTÄÄN MITÄÄN?

On monia asioita, joiden puuttuminen, muuttuminen tai katoaminen hankaloittaisivat elämääni todella paljon (kuten esim. jos en saisi käyttää tietokonettani enää tai jos hienoimmat vaatteeni vietäisiin pois, ja minun olisi elettävä kollareissa - apua!) Mutta materiasta viis. Rakkaani Sami ja Frida ovat korvaamattomat; heitä ilman elämästäni ei tulisi enää yhtikäs mitään. :)

SUOSIKKIKORUSI?

Äidiltäni saadut, suvussa kulkeneet kultakorut ovat minulle rakkaita. Pidän kovasti myös omistamistani Guessin koru-yksilöistä!MIHIN AIKAAN VUOROKAUDESTA OLET VIRKEIMMILLÄSI?

Uskoisin, että joskus klo 17-22 välillä. Tietysti tämä vaihtelee aina ajoittain, mutta pääsääntöisesti olen yleensä iltaihminen!

MIKSI ALOITIT BLOGGAAMISEN?

Olin haaveillut bloggaamisesta pitkään salaa, mutta ajattelin jotenkin, etten ole tarpeeksi erikoinen tai erityinen voidakseni pitää yllä lukijoita kiinnostavaa blogia. Pohdin myös paljon bloggaamisen negatiivisia puolia. Yhtenä päivänä kuitenkin tajusin, ettei tässä hommassa ole kyse siitä, kuinka mielenkiintoisena muut pitävät blogiani, vaan siitä, että teen blogistani itseni näköisen ja kirjoitan sitä omasta tahdostani, omaksi ilokseni. Ajattelivatpa muut mitä tahansa. Tuona päivänä aloitin blogin kirjoittamisen, enkä ole katunut kyseistä päätöstä kertaakaan jälkeenpäin. Tuskin tulen katumaankaan. :) Olen rakastanut kirjoittamista ala-asteelta lähtien, mutta blogin pitämiseen kuuluu todella monia muitakin asioita, joita ilman en osaisi enää elää arkeani. Teen tätä puhtaasti sydämestäni, ja toivon, että itseni lisäksi joku muukin hyötyy jollain tapaa blogistani. :)

JA VIELÄ... MITÄ OLET TEHNYT TÄNÄÄN?

Koska en ole ehtinyt tehdä tänään vielä mitään mainitsemisen arvoista, ajattelin kertoa pääpiirteittäin eilisestä päivästäni - joka oli sellainen itselleni hyvin tyypillinen sunnuntaipäivä. S lähti eilen aikaisin aamulla töihin koko päiväksi. Heräsin myöhään, ja keskipäivän huonon sään takia roikuin aika pitkään netissä. Etsiskelin Twitterissä itselleni uusia seurattavia ihmisiä, ja onnistuinkin löytämään monia uusia, mielenkiintoisia bloggaajia. Tähän väliin muistutus; tulkaahan seuraamaan minua tuolla twitterissä nimimerkilläni @julia_dnp, niin löydän itsekin lisää seurattavia! :) Eilen touhusin myös paljon veljentyttöni kanssa. Hän ajoi räheällä Hello Kitty -pyörällään, ja minä juoksin vieressä. :D Siinä puuhassa tuli hiki! Leikimme myös Fridan kanssa, ja kävimme syömässä marjoja pensaikoista. Iltapäivällä lenkitin koirat, minkä jälkeen aloin kirjoittaa eilistä kynsilakkapostaustani. Ilta vierähtikin muiden blogeja lueskellessa, ja bb:n lähetys oli tietysti pakko katsoa. :)

Huhhuh! Ei ole mitenkään yllättävää, että useat vastaukseni venyivät hieman pitkähköiksi... :D Kaikki postauksen kuvat ovat kesältä, kaivelin ne esiin käyttämättömien kuvieni arkistoista. :) Ajattelin laittaa tämän haasteen eteenpäin kolmelle äärimmäisen hienolle bloggaajalle, jotka ovat blogini lukijoita, ja joista haluaisin tietää himpun verran enemmän. Nämä naiset ovat Reetta, Me and My ja Minna. Toivottavasti otatte haasteen vastaan. :) 

P.s. Blogini muokkauselementit eivät toimi vieläkään, joten en saa muutettua tällä hetkellä juuri mitään blogini asetuksia. Huomasin kyseisen ongelman jo viime torstaina, mutta ajattelin, että blogger jumittaa jostain syystä vain hetkellisesti. Nyt alkaa jo todella ärsyttää, kun pulma ei tunnu ratkeavan millään itsestään! Osaako kukaan sanoa, mistä voisi olla kyse? Olen koittanut googlettaa tätä ongelmaa, mutta en ole löytänyt siihen mitään vastauksia. :/

Iloista alkuviikkoa kaikille!  
Comments (3)

3 kommenttia:

 1. Kiitos, haaste otettu vastaan! :)

  Suosittelen laittaa tuosta ongelmasta Bloggerin ylläpitoon viestiä, se kun voi olla ihan sun käyttäjätilin ongelma tällä hetkellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :)

   Niin olin tekemässäkin, mutta käsitin, ettei bloggerilla ole mitään varsinaista ylläpitoa mihin tällaisesta voisi viestittää. :o Luin jostain, että olisi vain jokin englanninkielinen ryhmäkeskustelujuttu, missä voi vaihtaa kokemuksiaan. Siksi tämä tuntuukin niin monimutkaiselta. :D

   Poista
 2. Kiitos ihanasta haasteesta! :) Mun täytyy joku kerta käydä kaikki haasteet/tunnustukset läpi, kun niitä on jokunen kertynyt. :)

  VastaaPoista