torstai 2. elokuuta 2012

Sinun kanssasi en ole milloinkaan yksin

Heipparallaa! Ja ihastuttavaa alkanutta elokuuta kaikille. :) Tajusin juuri, että postaukseni ovat olleet viimeaikoina melko kuvapainotteisia. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta ainakin itse tykkään siitä, että blogeissa on paljon kuvia. :) Oma kuvailuinnostukseni on aina suurimmillaan näin kesäisin, pimeämpinä vuodenaikoina ei sitten olekaan oikein inspiraatiota kameran kanssa heilumiseen. Ollaan tässä keskusteltu vakavasti uuden kameran hankkimisesta, ja odotankin jo innolla, että saan uudemman kameran käyttööni! Kameran vaihtamisen myötä bloginikin laatu paranee varmasti, kun esimerkiksi asukuvista tulee tarkempia. :) Toivottavasti tämä meidän kamerahanke tapahtuu pian!

No, aika kuvapainotteisissa merkeissä mennään jälleen tässäkin postauksessa - olimme Samin ja Samin porukoiden kanssa nimittäin tiistaina veneilemässä Päijänteellä, ja kyseiseltä reissulta jäi kameraani jokusia otoksia. Tiistainen veneily tuli todella tarpeeseen, sillä maanantai ja tiistai olivat ihan tuskaisen kuumia päiviä. Veneily viilensi oloa mukavasti! Viilentävästä vauhdista nauttimisen ja maisemien ihailun lomassa rantauduimme välillä jalottelemaan ja syömään. Tällä kertaa kuvieni päätähtenä loistaa rakas Fridamme, sillä kuvat meistä muista eivät olleet, öhöm, kovin julkaisukelpoisia. :D Sami napsi minusta asukuviakin, mutta niissä ei ollut suoraan sanottuna muuta kaunista kuin taustamaisemat. Annetaan niiden siis tällä kertaa olla! Kuvaussessiomme taisi kaatua hysteerisiin naurukohtauksiin, repeilyyn ja yleiseen sähläämiseen. :D Eikä veneilyasussanikaan ollut oikeastaan mitään nähtävää... Joka tapauksessa, veneily oli kyllä jälleen todella kivaa, ja sitä pitäisi ehdottomasti päästä harrastamaan useammin!


Frida on kyllä ihan paras veneilykaveri! Se touhuaa innokkaana muiden mukana, katselee maisemia ja on valmiina osallistumaan kaikkeen. Näin kahden veneilykerran perusteella on käynyt kyllä selväksi, että Frida rakastaa veneilyä. :)

Heinäkuun vaihtuminen elokuuksi tarkoitti minun kohdallani koulutehtävien pariin palaamista. Valitsin tälle kesälle muutaman verkkokurssin, jotta valmistuisin syksyllä nopeammin. Pari seuraavaa viikkoa sujuvatkin aika pitkälti erästä isompaa koulutehtävää kirjoitellen. Koitan säilyttää kuitenkin sen rinnalla normaalin postailutahtini. :) Olen ollut muuten viimepäivät todella innoissani, sillä tajusin vihdoin ja viimein, mitä haluan lähteä opiskelemaan ensi vuonna! Päätin käydä sairaanhoitajanopintoni loppuun, vaikka olen jo pitkään tiennyt, etten halua työskennellä vakituisena sairaanhoitajana valmistuttuani. Tässä koulunkäynnin ohessa olenkin pohtinut jatkuvasti, mitä haluaisin opiskella seuraavaksi. Olen kiinnostunut monenlaisista aloista, joten valinnanvaikeus opiskelupaikan suhteen on ollut suuri. Nyt näyttäisi todella vahvasti siltä, että alan huhkia keväällä yliopiston pääsykokeita varten! Mutta kevään pääsykokeet ovat vielä tässä vaiheessa niin kaukana, että niistä on turha ruveta hypettämään enempää. :)  Nyt, mukavaa illanjatkoa kaikille!
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, ja tuo Frida on kyllä niin lutuinen ja söpö otus ettei toista oo! Ihana. (:

  Voi, sä valmistut pian - lucky you! Ja tsemppiä myös yliopistohakuja varten, vaikka siihen onkin vielä aikaa. On hyvä että tiedät jonkin suunnan mihin lähteä koulun jälkeen, etenkään jos noi sh-duunit ei nappaile. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiitos<3 Ja Frida kiittää myös! Se on kyllä mitä ihanin otus. :)

   Todellakin! Tippui kyllä aikamoinen paino harteilta, kun tajusi löytäneensä sen oman jutun. :) Tai no enhän mä nyt vielä voi tietää, onko ne opinnot mua varten! Mutta on se jo jotain, että tietää edes minne alkaa hakea. :D

   Poista