perjantai 3. elokuuta 2012

Sequins

Heippa ihmiset! Taas olisi viikonloppu käsillä. :) Käytiin tuossa pari tuntia sitten Samin ja koirien kanssa lenkillä, ja pienestä sadetihkusta huolimatta suunnattiin heti lenkin jälkeen karistelemaan hiet järveen. Hyrrrr, nyt on ihan jäätävän kylmä! Sormenpäänikin ovat ihan kohmeessa, ihme että pystyn edes kirjoittamaan. Onneksi pääsen kohta saunaan lämmittelemään. :)

Tiedättekö, olen jo jonkin aikaa haaveillut salaa paljetein koristellusta hameesta. Juuri sellaisesta, mitä nyt on ollut pitkään esimerkiksi Ginalla myynnissä. Olen alusta lähtien mieltänyt nämä paljettihameet vain juhla- ja bilekäyttöön, ja siksi olen empinyt kyseisen vaatteen hankkimista itselleni. Olen ajatellut, että ehkä paljettihameelle ei löytyisi loppujenlopuksi niin paljoa käyttöä, että sellainen olisi järkevää hankkia. No, viime aikoina olen katsellut paljon Gossip Girl -sarjaa; juonenkäänteiden jännittämisen lomassa minulla on tapana ihailla Serenaa esittävän Blake Livelyn asukokonaisuuksia. Serenan asut ovat yleensä kaikki toinen toistaan ihanampia! Yhdessä jaksossa Blakella - tai siis, hmm, Serenalla- oli yllään jokin paljettihame, jonka ympärille oli koottu kivan arkinen kokonaisuus juhlavan sijasta. Siis tiedättehän, paksut sukkikset sekä neuletakki, tai jotain vastaavaa. En muista enää tarkalleen, millainen kyseinen asukokonaisuus oli, mutta se sai minut kiinnittämään tarkemmin huomiota muihin paljettihameasuihin, kun aloin penkoa netin syövereitä asian tiimoilta. Katsellessani kuvia Serenaa näyttelevästä Blakesta, löysin kolme kuvaa, joissa sarjahahmon asukokonaisuudet miellyttävät silmääni todella paljon. Keräsin kyseiset kuvat allaolevaan kollaasiin teidänkin nähtäväksenne. :) Kahdessa kuvien asuista on käytetty paljettihametta, kolmannessa kuvassa puolestaan on jokin kimalteleva pitkä neulepusero.

Kuvat Blake Livelystä (Serena) löydetty googlen kautta, loput kuvista hm.com

Kun sitten selailin H&M:n syysuutuuksia, en voinut olla paljettihöyryissäni huomaamatta sivustolla kahta kuvaa, joiden rennoissa asukokonaisuuksissa oli käytetty paljettihametta (okei, toisen kuvan paljettivaate taitaa olla pikemminkin mekko tai neule tai joku vastaava, mutta samalla periaatteella rennosti yhdistelty sekin). Ymppäsin siis hennesinkin kuvat kollaasiini! Pidän todella paljon esimerkiksi keskeltä löytyvän kuvan asukokonaisuudesta, jossa paljettihameeseen on yhdistelty valkoinen toppi, farkkupaitis sekä näyttävä kaulakoru. Näiden muutamien kuvien innoittamana keräsin kollaasin alalaitaan vielä hennesin tuotteista oman versioni paljettihameen sisältävästä asukokonaisuudesta. Voisin ilomielin pukeutua tällaiseen vaalean hempeään ja arkiseen, mutta samalla todella näyttävään asuun! :) Oletteko te kenties innostuneet näistä paljettihameista, tai ajatelleet niiden sopivan juhlakäytön lisäksi myös arkeen?

Ihanaa viikonloppua!
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Voi miten inspiroiva postaus ja tuo kollaasin hame on kyllä ihan täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora, kiva kuulla! :) Tykkään hameesta itsekin ihan kamalasti, ja varsinkin nyt tekisi kovasti mieli tilata se, kun hoksasin tuon neuletakki-sukkis -yhdistelmän. Miellyttää silmääni jotenkin todella paljon. :)

   Poista
 2. Paljettihame sopis sulle ihan täydellisesti!:) olis mielenkiintosta nähä ihan "luonnossa" tollanen yhdistelmä!:)

  <3: Janni

  Ps. Oon tilannu h&m ihan tyhjäks ton sun postauksen takia.. Tänää tilasin farkut ja laukun?! Apuva:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiks, älä yllytä mua tilaamaan sitä. :D Mutta äläpä, mietin ihan samaa itekin, että olis kiva nähdä luonnossa tollanen kokonaisuus! Pitäis sitten vissiin ite koittaa. ;) Haha, voi sinuu! Säästä vähän muillekin. ;D Mutta minkäs laukun tilasit??

   Ja ainiin, jos kaipaat alkusyksyksi vakituista seuraa itelles, niin täältä löytyis. :D Bussit ei nimittäin kulje mun aikataulujen mukaan... :D

   Poista
 3. Mää oon kyllä semmoinen harakka, että huomio kiinnittyy aina ensimmäisenä kaikkeen kimaltavaan ja säihkyvään, joten paljetitkin on lähellä sydäntä siis haha :-D Gossip Girlistä saa kyllä tosi hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama juttu täällä! Kiva, että meitä harakoita löytyy useampiakin. ;) Ja toi on niin totta! Niillä näyttelijöillä on kyllä aina tosi ihania asuja, ja sellaisia tosi erikoisiakin yhdistelmiä päällä. :)

   Poista