sunnuntai 19. elokuuta 2012

Olen sydämeltäni ylpeä hölmöläinen

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta, viimepäivät ovat olleet melko kiireisiä. :) Vietimme eilen ihanan ystäväni Rosamarian kanssa kahdenkeskeistä laatuaikaa ja, tietenkin päädyimme yöllä baariin tanssahtelemaan. Kiitos tyttö vielä kivasta illasta! ♥ Tässä pari asukuvaa baarivaatetuksestani, ja jokunen muukin otos illalta. Harmi, ettei kuvia tullut napsittua kovin paljoa.


Loppuillasta vedin ylleni Vero Modasta ostamani pitsisen tuubimekon, jota en ollutkaan vielä aikaisemmin käyttänyt. Pituutta tuolla tuubilla voisi tietysti olla hieman enemmän, mutta muuten vaate on varsin mukava ja suloinen. :) Tänään päivä onkin kulunut jostain syystä melko lokoisasti kotisohvalla. Kävimme hetki sitten lenkittämässä Fridaa, ja kohta olisi tarkoitus alkaa katsella Nälkäpeli-leffaa. Tähän loppuun laitan vielä SMG:ltä ylpeä sydän -nimisen biisin, joka on soinut koko päivän päässäni. En tiedä mistä kyseinen biisi päähäni putkahti, kun en ole edes kuullut sitä aikoihin! Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu! ♥

Comments (2)

2 kommenttia:

 1. aww, mulla oli hyvin hauskaa myös pikkujutku (tää nyt jää käyttöön näköjään:--D) ja mun puhelimen lähetetyistä viesteistä löytyy totuus: kolme tekstaria, joissa kaikissa lukee "Juulian kanssa on niin kivaa!!" :--DDd hahaha. nähään pian taas, mennään vaikka yhessä lenkkeilee naamat punasina!

  pus

  -rosamaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahaha ihana rousku<3 Kiva, että oot pitänyt kaikki ajan tasalla illan mittaan. :-D Joo, ehdottomasti pitää nähdä taas pian!! Haleja!

   Poista