tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pitsiliivi

Heipsan! Olemme edelleen Samin ja Fridan kanssa täällä maalla, vanhempieni luona. Tänään lähdimme äitini kanssa käyttämään mummiani asioimassa läheisessä pikkukaupungissa. Samalla reissulla päätimme piipahtaa paikallisessa Myllyrannassa, jossa on muutamia pikkuisia sisustusputiikkeja sekä vaatteiden outletmyymälä. En ollut aikeissa ostaa outletmyymälästä mitään, sillä myymälän vaatteet eivät olleet lainkaan minun tyylisiäni. No, aikeeni muuttuivat tietysti pian, kun pääsimme pitsivaatteiden luo. ;) Löysin vaaterekistä yhden aivan täydellisen pitsimekon, mutta ainoana kappaleena se ei tietenkään ollut omaa kokoani. Ihastuin suuresti myös ylemmässä rekissä roikkuvaan pitsiliiviin, joka nopean sovittamisen jälkeen osoittautui sopivaksi minulle. Päädyinkin ostamaan pitsiliivin omakseni. :) 


Vaikka rakastankin pitsivaatteita, ei tällaisen liivin hankkiminen ole juurikaan käynyt aiemmin mielessäni. Olen kyllä nähnyt pitsiliivejä monilla, mutta en ole ajatellut, että sellainen voisi sopia minulle. Ehkä asiaan on vaikuttanut myös se, etten ole onnistunut törmäämään vaateliikkeissä itseäni miellyttäviin pitsiliiveihin. Kunnes sitten nyt.

Erityisesti klassisten vaatteiden ystävänä koen, että tällainen hieman hippimäinen pitsiliivi on tyylillisesti aika kaukana vaatteista, joita yleensä himoitsen itselleni. Mielestäni pukeutumisen tulisi kuitenkin olla hauskaa, enkä haluaisi jumittua liikaa johonkin tiettyyn tyyliin. Välillä on kiva koittaa uusia juttuja! Pitsiliivi on varmasti todella mukava lisä pelkistettyyn asukokonaisuuteen - liivin avulla asusta saa helposti hetkessä astetta mielenkiintoisemman. No, saa nähdä, jäävätkö nämä vain puheiksi, vai löytääkö uusi pitsiliivini pysyvästi oman paikkansa vaatevalikoimassani. :)

Mitä mieltä te olette tästä kauniista vaatteesta - onko se ihastuttava  vai  vihastuttava?
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Tosi sievä! Itse tykkään lyhyistä pitsitopeista, joita on nyt paljon näkynyt kaupoissa. Tuo liivi ja myös ne topit kävisi ihan vaikka bleiserin alle tuomaan asuun jujua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina!

   Tykkään myös paljon lyhkäisistä pitsitopeista! Ja vähän pidemmistäkin. ;) Olet oikeassa, kyllähän nämä taipuisivat vaikkapa bleiserin alle. Todella monikäyttöisiä, ja sopivat myös hyvin monenlaisiin erityylisiin asukokonaisuuksiin! :)

   Poista
 2. Aivan ihana! (: Pitsissä on kyllä vain sitä jotain, se sopii arkeen mutta on myös juhlava. Ja naisellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Olen täysin samaa mieltä sun kanssa! ;>

   Poista