perjantai 6. heinäkuuta 2012

0607

Heippa! Kun koko alkuviikko on kulunut bikineissä ja kotimekoissa, oli tänään mukava vetää pitkästä aikaa ylle hieman muunkinlaista vaatetta. :) Kävimme päivällä markkinoilla, ja nämä asukuvat ovatkin siltä reissulta! Haha kuulostaapa muuten typerältä, käykö joku oikeasti vielä nykyään markkinoilla...?

Pusero Zara // shortsit H&M // clutch & ballerinat Rodokselta

Päädyin yhdistelemään puuterin värisen Zaran puseroni revittyihin farkkushortseihin sekä nudeen clutchiin ja ballerinoihin. Kokonaisuudesta tuli vaalea ja rennon kesäinen! Farkkushortsit ovat uudet, tilasin ne juuri H&M:n alennusmyynnistä. Hennesin paketista löytyi muutama muukin juttu, joista laitan kuvaa sitten erikseen. :)

Markkinoiden lisäksi meillä oli tänään paljon muutakin puuhaa: iltapäivällä treffasimme Fridan kasvattajaa, ja alkuillan istuimme eräässä pikkuruisessa ruoka- ja juomapaikassa. Tulimme vasta hetki sitten kotiin, ja loppuilta sujuukin sohvalla rentoillen sekä leffaa katsellen. Huomiselle olisi alustavasti suunnitteilla hieman illanviettoa drinksuttelun parissa, mutta saa nähdä, toteutuvatko suunnitelmamme... Ainakin kelin pitäisi olla mitä parhain kyseiseen tarkoitukseen. :)

Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa perjantai-illan jatkoa ja alkavaa viikonloppua!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti