maanantai 18. kesäkuuta 2012

Meikkiostoksia

Heipsan! Sekä puuterini että aurinkopuuterini olivat aivan lopussa, joten niiden tilalle oli hankittava uudet tuotteet - päädyinkin siis tekemään tänään muutaman meikkiostoksen. Puuterien lisäksi mukaani tarttui tietysti myös uusi suloinen kynsilakka. :) Ostamani kynsilakka on Lorealin Color Riche -sarjaa, sävyltään 205 rose bagatelle. Levitin lakan juuri kynsiini, ja ihastuin siihen välittömästi! Lakka vaikuttaa todella hyvältä niin koostumukseltaan, väriltään kuin levittyvyydeltäänkin. Siinä on omaan mieleeni tarpeeksi pigmenttiä, eli se peittää jo yhdellä lakkakerroksella kynnen mainiosti. Kaksi lakkakerrosta toi kuitenkin lakan sävyn paremmin esille. :) Lakka kuivui nopeasti ja jätti kynnen pinnan kauniin kiiltäväksi. Ison plussan lakka saa erinomaisesta siveltimestään, joka on normaalia leveämpi ja litteämpi, helpottaen näin lakan levittämistä kynnelle. En osaa tietystikään sanoa lakan kestävyydestä vielä mitään, mutta eiköhän sekin selviä tässä seuraavien päivien aikana! Sarjassa oli monia todella herkullisen värisiä lakkasävyjä, ja suunnittelinkin jo hankkivani samaista kynsilakkaa muutamassa muussakin sävyssä omaan kynsilakkavalikoimaani. :)

Lakattuani kynteni päädyin googlettamaan kyseisen kynsilakkasarjan lisäinformaation toivossa. Loreal Parisin lehdistötiedotteessa kerrotaan Color Riche -sarjasta näin: "Color Riche -koostumukset sisältävät polymeerejä, jotka muodostavat ohuen kiiltävän kalvon, ja akrylaattipolymeerejä, jotka toimivat kuin integroitu päällyslakka – ne lisäävät kynsilakan kestävyyttä ja kiiltoa ja tekevät väreistä puhtaita ja voimakkaita. Color Riche -kynsilakkojen pigmentit ovat jakautuneina hienonhienoiksi hiukkasiksi, mikä antaa tasaisen ja intensiivisen värin. Nestemäisen geelikoostumuksen (Liquigel, tiksotrooppinen geeli) sisältämät aineosat muodostavat rakenteen, jonka ansiosta kynsilakka levittyy helposti ja tasaisesti koko kynnelle. Nestemäinen geelikoostumus estää lakkaa levittymästä liian ohueksi kerrokseksi ja ehkäisee myös lakan valumisen – yleinen ongelma perinteisissä kynsilakoissa." Vaikuttaa hyvältä, eikö totta?


Ostamani kynsilakka on sävyltään ihanan hempeä. Joissakin valoissa lakan väri näyttää enemmänkin tummalta nudelta kuin roosalta, ja sijoittuukin mielestäni mukavasti jonnekin näiden kahden värin välille. Lakka ei siis ole nude, mutta ei myöskään puhdas roosa. Täytyy kyllä tarkistaa, josko tästä sarjasta löytyy myös kunnon nudelakka - se voisi nimittäin näyttää ihan älyttömän hyvältä, huomioonottaen lakan positiiviset ominaisuudet!

No, kynsilakan lisäksi ostin tosiaan uuden puuterin sekä aurinkopuuterin. Minulla ei ole puuterin osalta mitään kestosuosikkia; tykkään vaihdella eri merkkejä ja kokeilla uusia tuotteita. Nyt ostokriteerinäni oli kuitenkin, että puuterin täytyy olla pakattuna tukevaan ja kestävään rasiaan. Pari viimeisintä puuteriani ovat nimittäin olleet ohkaisissa ja heppoisissa, pyöreissä rasioissa, ja ne ovat menneet aina pirstaleiksi, kun puuteria on alle puolet jäljellä. Puuterirasioideni kannet ovat irtoilleet myös helposti, mikä edesauttaa itse puuterinkin rikkoutumista. Tällainen puuterien pirstaloituminen on mielestäni raivostuttavaa, ja siksi halusin valita uuden puuterini pääosin pakkauksen perusteella. :D Sopivaa puuteria etsiessäni törmäsin kehuttuun Maybellinen Fit Me -sarjaan, ja päätin oitis, että haluan koittaa sarjan puuteria. Se kun vaikutti pakkauksensakin puolesta kestävältä. :D Puuteri on todella kätevä, sillä sen rasian sisällä on avautuva välikansi, jonka alta paljastuvat meikkivippa sekä peili. Mielestäni on hyvä, että puuterirasiassa on peili mukana, sillä olen jotenkin todella huono kuljettamaan irtopeiliä aina matkassani. Toivottavasti tämä puuteri osoittautuu kaikin puolin toimivaksi! Onko teillä kokemuksia kyseisestä puuterista?


Aurinkopuuterikseni valitsin Rimmelin Natural Bronzerin. Olen käyttänyt tätä aurinkopuuteria jo pitkään, mutta nyt valitsin aikaisempaa tummemman sävyn hieman päivettynyttä kesäihoani varten. Kyseinen aurinkopuuteri ei ole paras käyttämistäni aurinkopuutereista, mutta sillä on mielestäni hyvä hinta-laatu -suhde, minkä vuoksi olen ostanut sitä useamman kerran. Ehdoton suosikkiaurinkopuuterini löytyy IsaDoralta, mutta se on yli kymmenen euroa tätä vastaavaa Rimmelin tuotetta kalliimpi. Koska olen kesät talvet aurinkopuuterin suurkuluttaja, tällaiset hintaerot ovat melko tuntuvia minulle. :D Tälle Rimmelin aurinkopuuterille tosin käy usein samalla tavalla kuten viimeisimmälle puuterillenikin; aluksi tuote kuluu eniten keskeltä tehden paletin keskiosaan ison reiän, sen jälkeen tuote halkeilee reunoilta ja menee pieniksi pirstaleiksi. Pitäisi varmaankin jättää tuotteen keskiosa kokonaan rauhaan, ja heiluttaa sivellintä vain reunoilla. En tiedä auttaisiko se pitämään aurinkopuuterin ehjänä loppuun saakka, mutta kai se on kokeilemisen arvoinen idea!


Huomenna jatkan ostosten tekemistä hieman eri merkeissä - olemme nimittäin lähdössä Samin kanssa shoppailemaan! Tarkoituksena on käydä tarkistamassa alet, ja etsiä jotain päällepantavaa juhannukseksi. ;) Omalla ostoslistallani ovat ainakin uudet bikinit sekä jokin rento kesämekko. Shoppailukierroksen ansiosta huomenna on luvassa varmasti ainakin asukuvapostailua. :) Huomiseen!
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanan värinen tuo lakka kynnellä!:)) ps. Keksin, että kännykällä voin kommentoida;)

  <3: Janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo ihanaa! Fiksu muru<3 Kiva, että voit jollain edes kommentoida. :) Ja kiitos, tykkään itekin toosi paljon tästä lakan sävystä. Vaikuttaa kyllä ihan superhyvältä lakkasarjalta, suosittelen kokeilemaan. ;)

   Poista
 2. Minusta on hiljattain kuoriutunut lakka-addikti, olenkin ostanut kevään aikana lähemmäs kahtakymmentä uutta kynsilakkaa. Sääli käy vaan kynsiä, sillä ne tuppaavat kuivumaan lakan alla ja lohkeilevat ja liuskottuvat! Pitäisi varmaan käydä ihan ammattilaisen manikyyrissä.
  Tosi kivan värinen tuo lakka!

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, sama ongelma täällä! En oikein tiedä mikä auttaisi.. Kun ei malttaisi olla kovin pitkää aikaa lakkaamattakaan kynsiä. :) Kiitos!

   Poista
 3. Kävin itekkin ostamassa nyt sitten tuota lakkaa ja väri on rose paradise!! Todella hyvältä vaikuttaa, kiitos vinkistä<3

  <3: Janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, jee onnistuin tartuttamaan tän. :D Ole hyvä vain. ;)

   Poista