About
Entinen Diamonds and pearls, nykyinen Juulia S.


Juulia: Opiskelija & bloggaaja / 27 / Jyväskylä

Opiskelen suomen kielen asiantuntijalinjalla Jyväskylän yliopistossa. Bloggaamisen lisäksi harrastuksiini/elämäntapoihini kuuluvat runojen kirjoittaminen sekä kuntoileminen.

Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2009, minkä jälkeen opiskelin vajaat kolme vuotta sairaanhoitajaksi. En kuitenkaan tuntenut kyseistä alaa omakseni, joten jätin koulun kesken ja päätin tarttua unelmaani kirjoittamisen parissa työskentelystä. Aloitin yliopisto-opintoni vuonna 2014, ja pääaineeni suomen kielen ohessa olen opiskellut kirjoittamista, kirjallisuutta, markkinointia sekä viestintää.

Rakastan valokuvaamista, kahvia, nauramista, muotia ja pikkuista perhettämme, johon kuuluvat lisäkseni avopuolisoni Sami sekä suloinen noutajamme Frida. Ilmaisen itseäni paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla ja vihaan valehtelua, kiusaamista sekä kylmyyttä.


Blogi: Muoti / tyyli / lifestyle

Aloitin Diamonds and pearls -blogini vuonna 2011. Vuosien kuluessa blogini on kehittynyt, ja samalla kiinnostukseni muotia sekä pukeutumista kohtaan on syventynyt. Loppuvuodesta 2015 katsoin kehityksen tulleen siihen pisteeseen, että oli aika ryhtyä bloggaamaan omalla nimellä. Blogin osoite ja nimi vaihtuivat, ja samalla myös blogin sisältö muuttui hieman. Nykyään blogini on vahvasti muoti- ja tyylipainotteinen. Mukaan mahtuu myös lifestyleä, sisustamista, kauneudenhoitoa sekä mietteitä elämästä. Tervetuloa!

Kamera: Canon EOS 1100D + Canon EF 50mm f/1,8 STM 
Comments (0)