perjantai 12. tammikuuta 2018

Alkuvuoden uutuudet


Takki ja farkut Zara | neule Mango | baskeri H&M | laukku Marimekko | kengät Vagabond

Kirjoitin viime vuoden lopulla pariinkin otteeseen kyllästymisestäni supertrendiksi kehkeytyneeseen ruutukuosiin - sitä vain näkyi yksinkertaisesti liikaa joka puolella. Mielessäni oli kuitenkin pyörinyt salakavalasti (kaikessa ristiriitaisuudessaan) pari vaateihastusta kyseisessä kuosissa. Ylläri ylläri, tämä kuvissa näkyvä Zaran takki oli yksi ihastuksistani. Bongasin takin joulun jälkeen Zaran verkkokaupan alesta, ja no, olihan se nyt sitten pakko klikkailla ihan kotiin asti. Tässä takissa kuosi on mielestäni erittäin onnistunut: se on neutraali eikä pomppaa liikaa silmille, mutta tuo kuitenkin kivaa eloa vaatteen pintaan ja samalla koko asukokonaisuuteen. Jos totta puhutaan, niin kuosi tuo myös kaivattua vaihtelua mun tummien talvitakkien valikoimaani, joka onkin pysynyt samana jo parin talven ajan!

Kuvissa komeilee toinenkin uutuus: baskeri, jonka onnistuin viimein löytämäään pitkän etsinnän jälkeen. Se on ollut juuri niin ihana kuin olin kuvitellutkin, ja käy mielettömän hyvin yhteen tuon uuden takkini kanssa. Yhdistelmä on mukavan klassinen ja naisellinen (okei, tuntuu hullulta edes sanoa näin, koska vielä jokunen kuukausi sitten en olisi varmaan edes pukenut ihan näin klassista kokonaisuutta ylleni). Olen ihaillut jo vuosia pukeutumisessa maskuliinisia piirteitä ja erilaisia kontrasteja, mutta nyt viimein tuntuu, että naiselliset jutut ovat alkaneet viehättää taas enemmän. Jännä nähdä, mihin suuntaan tämä kiinnostus lähtee viemään pukeutumistani tämän vuoden aikana. Ihanaa uutta vuotta kaikille!
Comments (9)

9 kommenttia:

 1. Todella ihana tuo takki! Sopii sulle älyttömän hyvin :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Tosi onnistunut look! Ihana väripilkku nuo kengät!

  VastaaPoista
 3. Kiva yhdistelmä :) Kivasti kengät rikkoo mustavalkoisuuden.

  VastaaPoista
 4. Todella hyvä look!

  Minulle on kanssa tuo ruutu ollut vähän vaikea mutta tämä sinun takki on makee!

  VastaaPoista
 5. Todella klassisen kaunis asu :) Kengät tuo kivasti vähän väriä lookkiin.

  VastaaPoista
 6. Mä oon ollut ihan samoilla linjoilla ton ruutukuosin kanssa! :D Nyt kun rupeaa pahin hypetys olemaan ohi, niin olen kans ruvennut silmäilemään ko. kuosin vaatteita. :)

  VastaaPoista
 7. Niin sun tyylinen tää asu<3 Just kirjoitin mun uusimpaan postaukseen, et ite en osais käyttää ruutukuosia tai baskeria, mut muilla näyttää ihan törkeen hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Tää look sopii sulle hurjan hyvin! Baskeri oikeen kruunaa tän :) Täytyy muuten kanssa käydä pitkästä aikaa kuvaamassa tuolla seinällä!

  VastaaPoista
 9. Sä olet kyllä niin tyylikäs!! Tää asu on aivan ihana, ja toi baskeri on todellakin ihan piste i:n päälle :)

  VastaaPoista