keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Uusi Nunucon vuosikalenteri + arvonta


Yhteistyössä Nunuco Designin kanssa, kuvien kalenteri saatu.

Me päätettiin jatkaa jyväskyläläisen Nunuco Designin kanssa vuosi sitten alkanutta yhteistyötämme. Sain valita tuttuun tapaan muutaman tuotteen brändin valikoimasta, ja tokihan halusin itselleni taas vuosikalenterin kuten viimeksikin. Vaikka en välitä kovinkaan paljoa väreistä esimerkiksi pukeutumisessa tai sisustuksessa, niin tämän kuluneen vuoden aikana olen huomannut, että pirtsakka ja värikäs kalenteri on kyllä aikamoinen piristysruiske arjen keskellä. Pidän näissä Nunucon kalentereissa ihanan värimaailman ja suloisten kuvien lisäksi siitä, että kansien välistä löytyy paljon tilaa kirjoittamiselle. Jokainen viikkonäkymä on mukavan selkeä, ja kuukaudet on porrastettu siten, että ne erottuvat helposti ja nopeasti toisistaan. 

Nunucon tuotteiden kuosit kuvaavat arjen pieniä, onnelliseksi tekeviä asioita. Kuosit ovat todella uniikkeja, sillä niiden designit maalataan käsin firman studiolla täällä Jyväskylässä. On kyllä arvostettava tällaista omalta paikkakunnalta ponnistavaa firmaa, jonka tuotteet perustuvat vahvaan omaleimaiseen visioon sekä käsityöhön! Tällä hetkellä Nunucon verkkokaupasta löytyy kalenterien lisäksi muutamia erilaisia nahkatuotteita sekä laaja valikoima suojakuoria niin iPhonen kuin Samsunginkin puhelimille. 

Tosiaan, kuten jo maanantaisessa postauksessani mainitsin, niin mun instan puolella @juuliasallinen on meneillään tällä hetkellä arvonta tähän yhteistyöhön liittyen. Arvomme yhdelle onnekkaalle 25 euron arvoisen lahjakortin tuonne Nunucon verkkokauppaan, tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät instaprofiilistani. Osallistumisaikaa on vielä reilu vuorokausi - arvonta päättyy huomenna torstaina klo 21.00, minkä jälkeen arvon voittajan. Nyt siis hujanlujaa instagramin puolelle, mikäli Nunucolla shoppailu kuulostaa susta ihanalta jutulta! 

Vaikka tätä kuluvaa vuotta on vielä hyvin jäljellä ja joulukin vasta edessä päin, niin täytyy myöntää, että mulla on jo hieman perhosia vatsassa tulevaa vuotta ajatellen. Aloitan nimittäin tammikuussa oman alan palkallisen harjoittelun ehkä maailman siisteimmässä paikassa, ja olen tästä aika innoissani. Mulla on sellainen fiilis, että tämä tulee olemaan iso harppaus kohti niitä mun omia unelmia - ja erityisesti mun unelmaduunia. Mutta tästä sitten ehkä lisää vielä myöhemmin! Miten on, onko tämä kulunut vuosi kuljettanut sua kohti sun unelmia?
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Nunucolla on kyllä niin ihania ja iloiseksi tekeviä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain! Tämmöiset pienet söpöt jutut on niin täydellisiä mukaan arjen kiireisiin. :)

   Poista
 2. Nunucolla on ihania tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiva kuulla että säkin tykkäät! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja hauskaa joulua myös sinulle! :)

   Poista
 4. Voi ihanuus mikä blogilöytö <3

  Tervetuloa uuteen blogiini marjaanablog.blogspot.fi jos ruoka, urheilu ja tyyli-innostukset kiinnostaa.

  Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että löysit tänne! :) Täytyypä käydä kurkkimassa sun blogia. Ihanaa joulua ja uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 5. Uusi vuosi ja uusi kalenteri. Se kuuluu perinteisiin ja minulle kalenterin valitseminen on todella tärkeää. Sen pitää olla juuri se oikea :D Aivan ihanan värinen tuo valitsemasi kalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän niin hyvin, itelläkin tosi tarkkaa aina kalenterin kanssa - mikä tahansa ei kelpaa. :D Kiitos kommentista!

   Poista
 6. Voi kuinka kauniita kuvia ja Nunucon tuotteet on niin ihania! Hyvää joulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, kiva kuulla että säkin olet löytänyt jo Nunucon! Hyvää joulua sinnekin! :)

   Poista