maanantai 28. elokuuta 2017

Neljä viikkoa


Toppi, housut ja laukku H&M | kengät Vagabond | aurinkolasit Gucci

Neljä viikkoa. Niin kauan kesti avata blogger uudelleen, kun viime kuun lopulla päätin pitää kevyen kesätauon postailemisesta. Postaustahtihan mulla on ollut koko kesän ajan aika verkkainen, mutta silti ajatus siitä, että "olisi pakko postata" koputti jossain aivokuorella koko ajan. Siksipä päätinkin antaa luvan itselleni unohtaa koko blogin niin kauaksi aikaa kuin on tarpeen. Ja kas, neljä viikkoa myöhemmin olen tässä, uutta intoa täynnä!

Mitä neljässä viikossa sitten ehti tapahtua? No, Samilla alkoi pitkään ja hartaasti odotettu loma, mikä teki kotona vietetystä rentoilusta myös mun osaltani tietysti paljon mieluisampaa. Käytiin myös rentoutumassa Tallinnan puolella, mikä oli aivan ihana kokemus! Paljon jäi vielä näkemättä, joten palataan Tallinnaan varmasti pian takaisin. Siivosin ennen reissua vaatekaappini oikein kunnolla ja sain myytyä lähes kaiken kirpparilla pois, joten tuo reissu sisälsi rentoutumista myös shoppailun ja syysvaatteiden hankinnan merkeissä. Viime viikolla me lomailtiin vielä useampi päivä Porissa, ja pääsin viettämään aikaa rakkaan ystäväni Jannin kanssa. Niin ja tosiaan, sain viimein sen täälläkin aiemmin mainitsemani viimeisen kurssini suoritettua, ja valmistuin humanististen tieteiden kandiksi. Woop! Nyt onkin sitten aika lailla sellainen olo, että arki saa palata pikku hiljaa takaisin uomiinsa. Lomailen vielä tämän viikon, ja ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa maisterivaiheen opinnot yliopistolla!

Ja mitä olisikaan palaaminen blogin pariin ilman asukuvia? Nämä kuvat ovat Tallinnan reissumme ensimmäiseltä illalta. Meille sattui koko reissun ajaksi todella kauniit ja lämpimät kelit, culotteseissakin meinasi tulla kauhea hiki. Nyt alkaakin olla jo vähän liian viileä topille ja lyhyenmallisille housuille, mutta tällainen asuhan päivittyy tosi kivasti välikauteen vaikka neuletakilla tai muulla kevyellä takilla! Kivaa uutta viikkoa teille kaikille, palataan taas pian. :)
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti