sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Olive green culottes


Takki, toppi ja housut H&M | kengät Vagabond | kassi Marimekko


Tänä kesänä en ole juurikaan tehnyt alelöytöjä, muutamia satunnaisia vaatteita lukuun ottamatta. Toisaalta nuo muutamatkin ostokset ovat olleet kuitenkin sitäkin mieluisampia - kuten esimerkiksi nämä kuvissa näkyvät oliivinvihreät housut. Mutta jos totta puhutaan, niin nämä pöksyt eivät vieneet sydäntäni ihan ensisilmäyksellä. Tykästyin niihin kyllä todella, kun löysin ne Hennesin sivustolta, mutta pukiessani housut ensimmäistä kertaa olin kuitenkin niistä aika epävarma. 

Rakastan housujen paperipussimaista vyötäröä, joka tekee keskivartalosta kivan tiimalasimaisen. Pidän myös kovasti leveistä ja lyhyistä lahkeista, sekä tuosta väristä, jota ei juurikaan muuten tällä hetkellä vaatevalikoimastani löydy. Silti, olin alkuunsa hieman epävarma. Itseni ja oman housumakuni tuntien päätin kuitenkin antaa pöksyille mahdollisuuden; mähän tunnetusti rakastan erikoisia housuja, ja kaikenlaiset hauskat housut ovat jopa mun vaatekaappini ja tyylini peruspilareita! Kun sitten perjantaina lähdin ulkoiluttamaan näitä housuja, tulin hyvin nopeasti vakuuttuneeksi niiden mahtavuudesta. Se fiilis on aina ihan huikea, kun onnistuu löytämään vaatteen, joka todella iskee ja sopii omaan tyyliin. Painotan yleensä vaatevalinnoissani fiilistä. Jos jokin ei vaan tunnu hyvältä, on se parempi jättää ostamatta. Nämä housut olivat kuitenkin hyvä osoitus siitä, että ihan aina se ensimmäinen fiilis ei kerro kaikkea - joitakin vaatteita täytyy sulatella hieman pidempään. Mitäs mieltä te olette housuista, hienot vai täysi huti? 
Comments (7)

7 kommenttia:

 1. Tää asu pääsee kyllä oikeen oikeuksiinsa vielä kuvissa jotenkin erityisesti! Nuo housut kyllä sopii sun vartalon malliin todella hyvin, itselleni en vois kuvitella vaan näyttäisi söpösti kolmannella kuulla raskaanaolevalta, jollanen look ei tällä hetkellä inspaile! ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Housut näyttää kivoilta samoin kuin koko asukokonaisuus! Itse pukeudun todella tylsästi enkä osaa tehdä kivoja yhdistelmiä. Ehkä pitäisi enempi lukea blogeja, joissa on asupostauksia.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat! Koko asu on taas kerran todella kaunis jokaista yksityskohtaa ja värisävyjä myöten! Ymmärrän kyllä hyvin tuon, että joitain erikoisempia vaatekappaleita täytyy makustella jonkin aikaa ennenkuin osaa sanoa, tykkääkö niistä.

  Minäkin ostin oliivinvihreät culottes-housut hetki sitten Lontoon reissulta. Culottes-housut ovat vieneet mun sydämen ihan täysin! Sopivat niin hyvin tällaiselle lyhyelle tyypille :D

  VastaaPoista
 4. Pukee sua hyvin! Tykkään takista myös

  VastaaPoista
 5. Vitsi on kyllä kivat housut ja asu muutenkin! Olen myös yrittänyt metsästää jotain samanlaisia ja löysinkin Cubuksesta alesta yhdet kivat, mutta nyt kotona totesin, ettei ne näytä yhtään niin kivoilta kun kaupassa. Perus :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva asukokonaisuus ja vitsit mä tykkään noista housuista, ne istuu sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. Todella kiva asu ja nuo housut on kyllä tosikivat!!:)

  VastaaPoista