keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Vaatevaikeuksia


Tunika Zara | farkut H&M | kengät Vagabond | aurinkolasit Gucci

Kun jokin vaate on roikkunut oston jälkeen henkarissa vaatekaapin uumenissa pari vuotta täysin käyttämättömänä, voisi kuvitella, ettei vaate enää päivän valoa näekään - paitsi ehkä matkalla kirpparille. Tämä kuvissa näkyvä Zaran valkoinen tunika onkin varmaan poikkeustapaus. Olin itseasiassa laittamassa tunikan jo kirppisvaatteiden joukkoon, mutta jotenkin päätin antaa sille kuitenkin vielä yhden mahdollisuuden. Ostin tunikan kaksi vuotta sitten Kreikan reissulla Zarasta, jossa ihastuin siihen, kun se oli puettu mallinukelle revittyjen löysien farkujen pariksi. Kotona yritin ottaa vaatteen useita kertoja käyttöön, mutta en saanut koskaan sitä oikein toimimaan minkään kanssa. Tunika on aika pitkä farkkujen kanssa käytettäväksi, mutta toisaalta sen materiaali on liian läpikuultava ja sivuhalkiot liian pitkät mekon virkaan. Suurimmaksi ongelmaksi muodostui kuitenkin tuo todella avonainen dekoltee; narusolmudetaljit eivät peitä kovinkaan paljoa. Kokeilin pukea alle topin, mutta se näkyi mielestäni liikaa vaatteen läpi. Tänään päätin pukea alle vain ihonväriset liivit, ja vaikka ne hieman tuolta narujen välistä pilkottivatkin, niin tämä taisi olla kuitenkin alustoppia parempi vaihtoehto. Ihan hauska vaate kyllä sinänsä! Saas nähdä, löytyykö sille vielä jatkossa käyttöä, vai päätykö se kuitenkin lopulta kirppikselle.

Vaikeista vaatteista puheen ollen, kesäpukeutuminen on kyllä osoittanut taas hankaluutensa. Kelit vaihtelevat todella paljon; auringossa saattaa olla tuskaisen kuuma, mutta heti kun on pilvisempää, tulee todella kylmä. Pukeutumisinspikseni onkin ollut nyt kokonaan kateissa, ja sitä pitäisi yrittää elvyttää kai jollakin keinolla. Mistä te haette inspiraatiota pukeutumiseen? 

Lopuksi on mainittava vielä noista kuvissa näkyvistä aurinkolaseista, ne ovat uudet ja niiiiiin ihanat! Sain Instrumentariumille lahjakortin, ja katselin alustavasti liikkeen valikoimaa netistä. Mieleen painui muutama tietty malli, ja kun pääsin liikkeeseen sovittelemaa laseja, ei valinta ollut loppujen lopuksi ollenkaan vaikea - rakastuin nimittäin näihin yksiin laseihin ihan ensisovituksella. Tarkempaa kuvaa laseista laitan ainakin instan puolelle jossain vaiheessa, joten käykäähän sieltä kurkkimassa, mikäli teitä kiinnostaa noiden lasien detaljit! 
Comments (1)

1 kommentti: