perjantai 19. toukokuuta 2017

Viisi syytä iloita


Mekko, takki H&M | kengät Vagabond

Kesävaatteet. Vaatekaappiini on päätynyt tämän kevään aikana peräti neljä uutta mekkoa, joista yhden näettekin näissä asukuvissa. Olen ollut jo vuosia ihan hulluna erilaisiin, melko erikoisiinkin housuihin, mutta tällä hetkellä myös mekot viehättävät mua jostain syystä erittäin paljon! Odotan innolla, että sukkikset saa jättää alta pois kelien lämmetessä. Talvivaatteiden pois siivoaminen meni tänä vuonna myöhäisemmäksi kuin yleensä, kiitos hyytävien säiden. Nekin on kuitenkin nyt pakattu taas hetkeksi pois silmistä, ja tilalle on kaivettu kaikki ihanat kevättakit sekä kevyemmät vaatteet. 

Oma piha. Meillä tulee juhannuksena ensimmäinen vuosi täyteen tässä omassa asunnossa. Viime kesä meni pitkälti sisätiloja laittaessa, ja olenkin innoissani, kun nyt pääsee laittamaan myös pihaa! Suunnitelmissa olisi sekä terassin että aidan rakentaminen, ja lisäksi haluaisin laittaa edellisen asukkaan kukkapenkin kokonaan uusiksi. Me ollaan käyty viimeisen viiden vuoden ajan joka vuosi lomareissulla etelässä joko keväällä tai syksyllä, joten tähän aikaan vuodesta ollaan jo lomailtu auringossa tai vähintäänkin meillä on ollut matkat varattuna muutaman kuukauden päähän. Matkakuume on nytkin ihan järkyttävän kova, mutta tällä hetkellä meillä ei ole vielä seuraavan reissun ajankohta suunniteltuna. Reissukuumetta helpottaa edes vähäsen ajatus siitä, että nyt on ainakin oma piha, josta voi tehdä itselle mieluisan. Lisäksi lähin uimaranta sijaitsee tuossa 500 metrin päässä, joten arvaatte varmaan, että tämä landelapsi on mielissään!

Syksyllä alkavat opinnot. Olen todella helpottunut ja iloinen kandiksi valmistumisesta, mutta samalla olen myös älyttömän innoissani jo tulevista opinnoistani. Aloitan ensi syksynä suomen kielen syventävät opinnot, ja tarkoitus olisi jatkaa myös kirjoittamisen aineopintojen tekemistä. Jossain vaiheessa mukaan tulevat myös kokonaan uudet kuviot, kun aloitan sekä markkinoinnin että viestinnän opiskelemisen! Kuulostaa ehkä hullulta, mutta nyt kun olen viimein löytänyt oman alani, en malttaisi odottaa, että pääsen oppimaan lisää.

Treenimotivaatio. Yksi asia, josta en ole juuri vielä täällä blogin puolella kirjoitellut, on treenaaminen. Olen nimittäin käynyt koko alkukevään ajan aktiivisesti 3-4 kertaa viikossa kuntosalilla! Tiesin jo koko touhun aloittaessani, että mun on helppoa tehdä tästä elämäntapa. Olen nimittäin ollut nuorempana todella aktiivinen salilla kävijä, ja lisäksi olen luonteeltani sellainen, etten lopeta helposti, kun jostain innostun. Tästä hommasta tulikin hyvin nopeasti tärkeä ja kiinteä osa arkeani, enkä osaa oikeastaan enää kuvitellakaan, etten kävisi salilla. Motivaatio on siis korkealla! Olen koko kevään ajan tehnyt salitreenin päätteeksi aina loppuaerobisen, minkä ansiosta myös juoksukuntoni on päässyt kohoamaan salakavalasti. Olin aika tohkeissani, kun huomasin yhdellä lenkillä pystyväni hölkkäämään ongelmitta huomattavasti pidempään kuin aiemmin. Tämä tietysti kasvattaa motivaatiota entisestään. :)

Oma aika. Olen etsinyt koko kevään työpaikkaa itselleni opintojen oheen. Ahkerasta etsinnästä  ja hakemusten lähettelystä huolimatta yksikään paikka ei  ole vielä auennut, mikä tuottaa tietysti hieman stressiä. Yritän kuitenkin nauttia tällä hetkellä täysillä asian positiivisesta puolesta - nimittäin siitä, että mulla on kunnolla aikaa toteuttaa itseäni, tehdä kaikkia itselleni mieluisia asioita, ja ennen kaikkea, levätä kunnolla. Oma aika tuleekin tässä vaiheessa enemmän kuin tarpeeseen. Täytyy vain luottaa siihen, että onnistun nappaamaan ennemmin tai myöhemmin myös jonkin työpaikan itselleni.

Mikä tekee sut iloiseksi tällä hetkellä?

Comments (13)

13 kommenttia:

 1. Oi että oon vähän kateellinen tosta omasta pihasta! Meillä on tällä hetkellä vaan parveke (tosin sekin on edistystä pariin edelliseen kämppään), mutta senkin sisustaminen tuottaa tällä hetkellä hiukan päänvaivaa... :D Ymmärrän tosi hyvin ton oman alan löytymisen innon, ite pääsen kanssa syksyllä opiskelemaan markkinointia ja brändäämistä ja en malta ottaa että pääsen opiskelemaan jälleen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekekin voi olla tosi kiva, mutta meidän vanhassa kodissa se oli tosi kökkö kun näkymä suoraan parkkikselle eikä siihen edes paistanut aurinko aamun jälkeen. :D Että sen rinnalla oma piha on kyllä suurinta luksusta :DD Vaude, sunkin opinnot kuulostaa tosi hyvältä!!

   Poista
 2. On ihan luxusta kun on uimaranta lähellä ja uimarantakunto! Tosi kaunis tuo mekko, itse kaipaisin tuommoisen yhden toisen mekon alle. Kiva idea käyttää sitä kauluspaidan kanssa, vai kuuluiko ne jo alunperinkin yhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä uimarantakunnosta en niinkään tiedä hahaha, mutta totta tuo. :D Siis kauluspaita on ihan erikseen, oon sen vaan pukenut tuonne alle! Kiitos paljon:)

   Poista
 3. Niin hyvälle mielelle tuli tästä postauksesta, ihania ilon aiheita <3 Varmasti sun sinnikkyydellä saat ennemmin tai myöhemmin työpaikan, tsemppiä hurjasti etsintään! Tuo pihan suunnittelu kuulostaa kivalle, ootan itekkin jo, että joku päivä tässä lähi vuosina pääsee myös itse laittamaan sitä ihan omaa kotia ja pihaa :) Ihanaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja kiitos paljon tsempeistä! <3 Pihahommat on kyllä kivoja, niitä kannattaakin odottaa :)

   Poista
 4. Ihana asu! :) Oma piha on kyllä ihana, vaikka meillä onkin vaan pieni rivitaloasunnon piha, pääsee siihenkin kesällä loikoilemaan ja lukemaan kirjaa, grillaamaan ja muuta ihanaa. Kesä ja aurinko tekee juuri nyt iloiseksi! Onnea tuleviin opintoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Joo siis meidänkin piha on vaan sellasta normi rivarin kokoluokkaa, mutta eipä sitä niin kauheasti tarvi ollakaan! Sen verran että pääsee just loikoilemaan ja nauttimaan auringosta ja vähän istuttamaankin jotain :)

   Poista
 5. Ihana asu ja ihanan positiivinen postaus!

  Tällä hetkellä mut tekee iloiseksi lähestyvä kesä, treenaaminen sekä kesätyö kotikotipaikkakunnalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! Ihania sunkin ilonaiheet<3

   Poista
 6. Ihana tuo asu tosissaan! Ja tosi kivan positiivinen postaus :-)

  VastaaPoista