sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Klassisuutta ja persoonallisuutta


Nahkatakki Nümph  | pusero & farkut Mos Mosh

Postaus toteutettu yhteistyössä Yellow-vaateliikkeen kanssa.

Moni on kuvaillut tyyliäni klassiseksi. On totta, että pidän klassisista vaatteista, mutta en silti kuvailisi tyyliäni sanalla sen varsinaisessa merkityksessä - miellän tyylini oikeastaan aika kauas klassisesta. Pidän yksinkertaisen tyylikkäistä vaatteista, puhtaista linjoista ja minimalistisuudesta. Pidän kuitenkin myös siitä, että vaatteissa on jotain twistiä, mikä tekee kokonaisuudesta persoonallisen. Tämä kuvissa näkyvä asukokonaisuus on mielestäni hyvä esimerkki asusta, joka sisältää sekä klassisia että persoonallisia piirteitä; se sisältää klassisen valkean paitapuseron, ajattoman nahkatakin ja denimiä. Nuo housut ovat kuitenkin jo yksinään niin mielenkiintoiset, että ne tuovat persoonaa asuun kuin asuun. Kun kokonaisuuteen lisätään vielä asennetta tolppakorkojen ja hatun muodossa, on persoonallisuus taattu.

Muistatteko, kun kirjoitin aiemmin jyväskyläläisestä Yellow-vaateliikkeestä kertovassa postauksessani, että esittelen jatkossa liikkeen vaatteita täällä blogissani asukuvien muodossa? No, tämän asun vaatteet löytyvät kaikki Yellowsta! Mos Moshin trendikkäästi levenevät, nilkkapituiset farkut ovat tämän hetken kuuminta mallia, ja ovat muuten ihan älyttömän mukavat päällä joustavuutensa ja pehmeytensä ansiosta. Valkoinen pusero on Myös Mos Moshin, ja se kiinnitti huomioni kauniilla yksityiskohdillaan. Tällaiset puserot ovat niitä vaatekaapin avaintekijöitä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja menoon kuin menoon. Nümphin nahkatakki on puolestaan kaunis klassikko, joka sopii jokaiseen tyyliin ja varmasti myös kaikille eri vartaloille. Lisäksi se kestää laadukkuutensa ansiosta aikaa ja käyttöä! Mitä mieltä olette tästä asukokonaisuudesta?

Olen tässä viime alkutalvesta saakka kirjoitellut teille aina ajoittain kandidaatintutkielmani edistymisestä. No, kävin kirjoittamassa keskiviikkona maturiteetin, joten kandihommani ovat nyt virallisesti paketissa, ja koko tutkintokin pian valmiina. Olen ollut nyt keskiviikosta asti jotenkin ihan älyttömän väsynyt, jonkinlaista stressin purkaantumista on varmastikin ollut ilmoilla. Tämä viikonloppu onkin kulunut ihan vain kotona oleillen ja rentoutuen. Mukavaa sunnuntaita sinne ruutujen toiselle puolelle, ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Sun tyyli on aina jollain jännällä tavalla iskenyt mun silmään, vaikka oon itse iha eri tyylinen ihminen! Mut helppo inspiroitua sun asuista ja poimia niistä aina jotain pieniä ideoita omaan pukeutumiseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, onpa kiva lukea tällaista palautetta - ja mukava kuulla, että saat inspiraatiota mun asuista :) Kiitos tosi paljon Ninni!

   Poista
 2. Kiva asu, valkoinen paita näyttää tosi kivalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo paita on kyllä älyttömän kaunis, ja ihanan pehmeä myös päällä :)

   Poista
 3. Tyylikäs asukokonaisuus olematta kuitenkaan tylsä :) Klassisia ja persoonallisempia vaatteita yhdistelemällä saa kivaa särmää asukokonaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on kyllä ihan totta! :)

   Poista
 4. Tykkään, just sopivasti minunkin mielestä särmää!

  VastaaPoista
 5. Toimii! Jännät nuo farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Noi on kyllä sanalla sanoen päheät :))

   Poista