torstai 20. huhtikuuta 2017

Yellow - vaateliike täynnä tyyliä


Postaus toteutettu yhteistyössä Yellow-vaateliikkeen kanssa.

Olen päässyt tutustumaan läheltä muutamaan pieneen vaateliikkeeseen, joiden toiminta perustuu yrittäjän tietotaitoon ja vankkaan tyylisilmään. Tällaisissa liikkeissä on mielestäni jotain kovin viehättävää. Ostoskokemus on aivan erilainen kuin ketjuliikkeissä, sillä yksilöllinen palvelu on taattu. Myyjä tuntee tuotteensa läpikotaisin ja seisoo niiden takana - onhan hän valinnut ne itse myymäläänsä. Tällaisista liikkeistä löytää myös usein niitä vaatekaapin helmiä; vaatteita, jotka toimivat tilanteessa kuin tilanteessa ja joita ei kuitenkaan näe ihan jokaisen vastaantulijan yllä. 

Koska tällaisia liikkeitä pitäisi kannattaa enemmän, mun ei tarvinnut miettiä kahdesti, kun mulle tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön jyväskyläläisen Yellow-vaateliikkeen kanssa. Yellow on nimittäin juuri tällainen vaateliike, jota yllä kuvasin. Liikkeen omistaja Anitta on pyörittänyt liikettä jo vuosia rautaisella ammattitaidolla. Moni täällä päin asuva mieltää ehkä liikkeen tarjonnan hieman vanhemmille naisille suunnatuksi, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Liikkeestä löytyy vaatteita naiselle kuin naiselle, ikään katsomatta! Valinnanvaraa on klassisesta aina hippimäiseen ja hempeän romanttiseen. Omiksi suosikeikseni nousivat heti kättelyssä Nümphin kauniit mekot, Line of Oslon culottes-malliset farkut sekä MosMoshin sporttiviboilla varustellut siistit husut. Näiden merkkien lisäksi liike myy muun muassa And Lessin, Boheme Urbanin, Tiff-Tiffyn, Noa Noan sekä Rosemunden vaatteita. Monia samoja merkkejä myy esimerkiksi Zalando! Liikkeen vaatteisiin pääsette tutustumaan jatkossa hieman tarkemmin täällä blogissani asukuvien muodossa.

Yellown vaatteissa korostuu tyylikkyyden lisäksi myös laatu - valikoimasta löytyy paljon luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Vaatteiden laatu olikin ensimmäinen asia, mihin kiinnitin huomioni, kun vierailin liikkeessä. Sen nimittäin huomasi nopeasti vaatteita tunnustelemalla! Laadukkaat materiaalit korottavat aina automaattisesti jonkin verran tuotteen hintaa. Anitta pitää kuitenkin huolen siitä, että hänen liikkeessään vaatteet pysyvät laadukkuuden lisäksi myös kohtuuhintaisina. Ja moni meistä on varmasti valmis maksamaan hieman enemmän vaatteistaan, kunhan ne kestävät käyttöä ja pesua - ja vuosia. Jos et ole vielä vieraillut Yellowlla, niin suosittelen piipahtamaan ja tsekkaamaan liikkeen kevättarjonnan!

Yellown löydät osoitteesta Väinönkatu 32. 
Suosittelen tsekkaamaan myös liikkeen instan @yellowclothes, joka on varsin aktiivinen!

Comments (10)

10 kommenttia:

 1. En olekkaan tiennyt Yellow-vaateliikkeestä, täytyy käydä kurkkaamassa vaatevalikoima, kun seuraavan kerran menen kaupunkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nytpä tiedät! Kannattaa todellakin käydä poikkeamassa :)

   Poista
 2. Oon joskus tehnyt löytöjä täältä, ja juuri se kivaa - että vain erä aina jotain valikoimissa ;)

  VastaaPoista
 3. Monesti olen mennyt ohi, mutten ole koskaan käynyt. Näyttää ihanalta kaupalta, täytyypä poiketa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä iso peukku, suosittelen lämmöllä! :)

   Poista
 4. Oonkin tuijotellut kyseisen liikkeen ikkunoista aina ohimennen ihastellen sisään! Se on kyllä totta että tuollaisissa vaatekaupoissa on täysin erilainen fiilis kuin ketjuliikkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joku kerta poiketa sisäänkin, oon varma että löytäisit sieltä jotain oikein kivaa itsellesi! :)

   Poista
 5. En olekaan kuullut tästä liikkeestä, mutta vaikuttaa aivan ihanalta. Putiikeissa on aina ihan omanlainen tunnelma, pitäisi muistaa enemmän tukea tätä yrittämistä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niissä on! Ei muuta kuin poikkeamaan vaan :)

   Poista