tiistai 10. tammikuuta 2017

Ruokailutilan päivitetty ilme


Postailin kesäkuisen muuttomme jälkeen ensimmäiseksi teille meidän keittiöstä ja ruokailutilasta, sillä kyseiset tilat saatiin sisustuksen suhteen nopeiten valmiiksi. Vaikka moni juttu on vieläkin kesken tässä pienessä kolmiossamme, on tuo keittiönkin alue ehtinyt kokea jo hienoista muutosta kesästä. Olin pitkään hyvin tyytyväinen ruokailutilan rouheaan ja pelkistettyyn ilmeeseen (tsekkaa kuvat aiemmasta postauksesta), mutta syksyn mittaan musta alkoi tuntua siltä, että tila kaipaisi vielä pienoista hienosäätöä. 

Pitkän harkinnan jälkeen päätin hankkia ruokapöydän päätyyn peräseinälle kaksi suurta taulua täydentämään tilan ilmettä. Päädyin selailemaan Desenion valikoimaa, ja täytyy kyllä myöntää, että kului ilta jos toinenkin, ennenkö olin varma mitkä taulut haluan tilata. Alusta lähtien oli selvää, että toinen tauluista saisi olla vesi-aiheinen. Vesi on mielestäni todella kaunis ja rauhoittava elementti - ja mulle aina sydäntä lähellä, olenhan asunut suurimman osan elämästäni järven rannalla. Kuva suuresta aallosta valikoitui siis aika helposti toiseksi vaihtoehdoksi. Toisen taulun kohdalla valinta olikin vaikeampi. Halusin kauniin aalto-kuvan vierelle jotain yksinkertaista, ja lopulta valinta osui Gandhin mietelauseen sisältävään kuvaan. Taulussa lukee "In a gentle way you can shake the world", ja niin yksinkertainen kuin taulu onkin ilmeeltään, mielestäni se sisältää aika arvokkaan ajatuksen. Laajasti ajateltuna lause kuvaa hyvin sitä, kuinka elämässä on loppujen lopuksi kyse pienistä teoista. Pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus. Ja pienistä teoista puheen ollen... Pienillä jutuilla on aika iso vaikutus näköjään myös sisustukseen, sillä keittiön ilme muuttui taulujen myötä mielestäni aika paljon!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Sopii teille ja sun tyyliin ihan täydellisesti nämä taulut! Pienet jutut tosiaan tekee sen muutoksen omaan sisustukseen, meilläkin sen huomaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Tuo ruokapöytä on ihan älyttömän ihana, sopii teille tosi hyvin :) Nuo taulut on myös tosi kivat, simppelit mutta tuo ilmettä ja paljon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emilia! Tauluilla on kyllä niin helppoa piristää asunnon ilmettä :)

   Poista
 3. Ihanan näköinen sisustus! Kaikki mätsää keskenään yhteen ja noi taulut passaa kokonaisuuteen ihan loistavasti :) Vois omaankin keittiöön hankkia jotain seinäkoristetta, ne kun on tällä hetkellä aika tyhjät.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Todellakin suosittelen, keittiöön sopii hyvin monenlaiset sisustuselementit :)

   Poista
 4. Ihana tuo pöytä! Muutenkin tosi kauniin näköistä ♥

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo pöytä on? Juuri tuollaista ristikkojalkaista 4istuttavaa olen etsinyt, mutta ei ole löytynyt. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä on Pentikiltä. Ostin sen viime kesänä, jolloin tuotetta oli jäljellä muutama eri liikkeissä ympäri suomea, joten en osaa sanoa onko tätä saatavissa enää ollenkaan. Ainakaan nettisivulta en onnistunut löytämään, kun kävin äsken vilkaisemassa. Kannattaa kysellä ihan liikkeestä, onko tällaisia pöytiä vielä jossain päin tai tuleeko niitä mahdollisesti lisää :) Tsemppiä etsintään, toivottavasti sua onnistaa!

   Poista