maanantai 30. tammikuuta 2017

Paras talvitakkitrendi ikinä


Takki H&M | farkut Gina Tricot | pusero Mango | nilkkurit Vagabond

Takkifriikki kun olen, ei liene ihme, että innostuin ihan täysillä syksyllä pinnalle nousseesta puffertakki-ilmiöstä. Miettikää nyt, voiko meidän talviolosuhteissa olla mitään parempaa kuin jättimäinen, pehmeä ja lämmin talvitakki, joka on kaiken lisäksi vielä ihan super tyylikäs? Ei voi. Siis äärimmäisen käytännöllinen trendi, kerrankin.

Kuten yleensäkin, tämänkin trendin kohdalla halusin pohtia vaatteen käytännöllisyyttä ja käytettävyyttä ennen ostopäätöksen tekoa. Siksi en sännännyt ostamaan syksyllä heti ensimmäistä vastaantulevaa pufferia, vaan maltoin mieleni ja tutkailin täsmällisesti eri liikkeiden tarjontaa. Sovittelin kuvissa näkyvää takkia jo alkutalvesta hennesillä valkoisena, ja pidin takin ylisuuresta mallista todella paljon. Väri ei kuitenkaan ollut mieleeni, joten päätin jäädä odottelemaan, josko takkia ilmestyisi myyntiin myös mustana. No ilmestyihän sitä, onneksi! Kun sitten joulun jälkeen bongasin tämän takin mustan version alen puolelta, ei ostopäätöksen tekemistä tarvinnut pitkittää enää enempää. Nyt tälle takille on kertynyt jo lukuisia käyttökertoja, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Ja joo, eihän tämä(kään) takki ole meikäläisen kropalle mikään ihanteellisin vaatevaihtoehto, kun en ole erityisen hoikka, pitkä tai edes pitkäsäärinen nainen. Mutta entäs sitten? Tältä tyytyväiseltä takkifriikki-naiselta kaikille teille naisille siellä ruutujen toisella puolella: rikkokaa rohkeasti rajoja ja pukekaa päällenne just sitä, mitä haluatte. Näillä neuvoilla uuteen viikkoon!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Aivan IHANA takki, tollaista olen halunnut jo pitkään! Suuntana siis H&M hahah x

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei sitten muuta kun shoppailemaan ;D

   Poista
 2. Rakas <3 Looking good! Ja nimenomaan; hiiteen kaikki säännöt!


  -Rousku

  VastaaPoista