keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Blue jeans, grey coat


Farkut Zara | takki Mango | neule H&M | kengät Adidas | laukku Marimekko

Yksinkertainen linja, se tuntuu olevan se meikäläisen linja nykyään. Huomasin jo jossain vaiheessa viime vuotta, että pukeutumisestani alkoi jäämään kaikki ylimääräinen pois - tällä hetkellä mennäänkin aikas minimalistisella meiningillä eteenpäin. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta, kun puin nuo siniset mommy-farkut muun kuin tumman talvitakin kanssa. Täytyy sanoa, että vaaleanharmaa näyttää aikas kivan harmoniselta ja freesiltä denimin siniseen yhdisteltynä! Etenkin, kun kengistä löytyy ripaus valkoista, mutta asussa on myös mustaa kontrastina.

Viikonloppu oli todella kiva, sillä Janni ja Henkka ajelivat pitkästä aikaa pariksi päiväksi meille tänne Jyväskylään. Kokkailtiin, pelailtiin, piipahdettiin vähän kaupungilla ja nautittiin äärimmäisen hyvä dinneri lauantai-iltana Trattoriassa. Pienenä miinuspuolena, mulle iski viikonlopun aikana jostain taas flunssa. No, olihan siitä edellisestä aikaa jo reilun kuukauden verran. Kertoo ehkä jotain siitä, että tämä talvi on edennyt melko stressaavissa merkeissä. Oon mestari kasaamaan itselleni paineita kaikenlaisista pienimmistäkin asioista, kun pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Pitäisi ehkä vähän höllätä? Rentoa keskiviikkoa kaikille!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen asu! Siniset farkut tuntuu ainakin itellä jotenkin tosi värikkäiltä pitkän mustat pillifarkut -kauden jälkeen :D Varsinkin heti jos yhdistää niihin muuta kuin mustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla oli pitkään toi sama fiilis, sininen tuntui jotenkin aivan liian kirjavalta! :D Onneksi näiden farkkujen kautta ajatus on vähän muuttunut - tosin kyllä silti tykkään yhdistellä mieluiten just mustaa näiden kanssa. Kiitti paljon Anniina! :)

   Poista
 2. Asu näyttää tofella hyvältä ja raikkaalta! Äh, tylsää että sulla on ollut taas flunssa, toivottavasti olisi jo menossa ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Joo aika inhottava tällainen flunssakierre, just tässä mietinkin että mitenhän ne jaksaa, joilla on oikeesti tosi usein flunssa päällä. Mutta eiköhän tää tästä pian!

   Poista