perjantai 2. joulukuuta 2016

Shearling jacket


Takki Zara | neule Mango | farkut Gina Tricot | nilkkurit H&M

Se fiilis kun on odottanut viikon, että ehtisi ottaa asukuvia ja tekemään uuden postauksen... Ja sitten kun viimein pääsee kuvailemaan ja siirtää uudet kuvat kamerasta koneelle, huomaa, että kaikki kuvat onkin sumeita. No itkupotkuraivarithan siinä meinaa puskea päälle. Oon taistellut tässä nyt monta tuntia näiden eilen otettujen asukuvien kanssa ja meinannut luovuttaa about sata kertaa. Onneksi seassa oli muutama vähän selkeämpi kuva, joista sai muokkaamalla ihan julkaisukelpoisia. Mutta mitä tähän nyt sanoisi. Ei naurata! En todellakaan tiedä, mikä eilisissä kuvailuissa meni vikaan. Olen marissut postauksissani aiemminkin siitä, etten oikein luota enää tuohon mun 50-millisen objektiivin tehoon. Ajattelinkin ottaa seuraavat asukuvat vanhalla kittiobjektiivilla ja katsoa, josko kuvista tulisi sillä selkeämpiä.

Tuo Zaran shearling-takki on uusin lisäys takkivalikoimassani. Kirjoittelinkin teille syksyllä, että kyseinen takki on mulla ostoslistalla. Ajankohtaiseksi takin hankkiminen tuli siinä vaiheessa, kun kelit alkoivat kylmentyä oikein kunnolla. Olin kuullut, että tuo takki on todella lämmin, joten mun odotukset oli aika korkealla. Kun takki sitten pääsi ensimmäisillä kunnon pakkaskeleillä käyttöön, lunasti se kyllä odotukset ihan täysin. Mahtavaa, että vaate voi olla samalla ihan super tyylikäs ja super käytännöllinen!  Tykkään todella paljon tuosta takin viileän beigestä sävystä - se näyttää hyvältä sekä ruskeaan että harmaaseen yhdisteltynä. Ja valkoisen kanssa kokonaisuus on jotenkin ihanan raikas. Hyvää viikonloppua peeps, muistakaahan pysyä lämpiminä!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Toi takki on niin upea! Ja kokeile tosiaan sitä pistemittauksen muuttamista mistä puhuttiin, veikkaan että se on ongelmana tuossa tarkennusongelmassa! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Joo, en oo saanut vieläkään aikaiseksi, mutta täytyy sitä ihmetellä:D

   Poista