keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Yhdeksän kysymystä Rosille

Rosin debyyttisinkku Kuka kaipaa kusipäätä julkaistiin spotifyssä viime torstaina. Tänään biisi on saanut seurakseen myös musavideon youtubeen. Tässä kolmannessa postauksessa pääsette lukemaan hieman Rosin omia mietteitä niin hänen musiikkiuransa alkuun kuin itse biisiinkin liittyen. Kysyin mimmiltä yhdeksän kysymystä, joihin hän tykitti timanttiset vastaukset. Jos et ole lukenut vielä aiempia postauksia aiheesta, niin löydät ne täältä ja täältä.

Miten päädyitte valitsemaan juuri tämän biisin sun debyyttisinkuksi? Valittiin just tää biisi debyyttisinkuks, koska mulla oli fiilis, että just tällasta biisiä tarvitaan. Ei mitään hyssyttelyä tai hissuttelua vaan ihan suoraa tykitystä, että move on jos toinen on sulle ihan paska. Halusin muutenkin ensimmäisen sinkun olevan ehdottomasti voimabiisi, mutta kuitenkin, että siinä pysyy pilkettä silmäkulmassa.


Mistä sait inspiraation biisin kirjoittamiseen? Se on ihan tositarinaa mun ystävättärien elämästä. Jotenkin osu tosi monella ystävällä samaan aikaan hetki, että miesjutut pisti itkettämään. Meikämuija sitten niitä itkuja siinä kuunteli ja tarjos nessupakettia, kunnes alko pistämään ihan vihaks. Niin hienoja likkoja ja niin typeriä tunnetiloja! Halusin tehä laulun, minkä tahdissa kaikki tällasia fiiliksiä kokeneet mimmit voi tanssia punaviinipullo kädessä, maskarat vähän levinneenä ja huutaa kertsissä mukana. Kuvailin tän tunnetilan mun tuottajalle Vepsäläisen Mikelle, joka varmisti, että tuotanto tukee tätä.

Millaisen vastaanoton biisi on saanut? Biisi on saanut hyvän vastaanoton! Se on ollut ulkona alle viikon ja tähän mennessä se on noteerattu radiossa ja nostettu monelle Spotifylistalle. Mutta se mikä mua on erityisesti liikuttanut, on ne kaikki viestit ja kommentit tyyppien fiiliksistä ja tarinoista biisin tiimoilta.

Millaista on aloitella uraa naisartistina, kun kenttä tuntuu olevan aika ruuhkaisa? Onhan se haastavaa. Aina se on haastavaa olla uusi artisti, mutta etenkin nyt kilpailu on äärimmäisen kovaa. Oon ite koittanut blokata ne ajatukset lähes kokonaan; keskittyä tekemään omaa juttua aidosti ja sydämellä. Haluan uskoa, että musiikki löytää kyllä oikeat kuulijat, kun meininki on vilpitöntä ja tulee luovasti nimenomaan susta itsestäsi. Niin se erottuu myös muista, koska ei oo toista mua. Tai sua. Tai ketään.Miten kuvailisit biisiä niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet? No ekanakin, tää on sellanen biisi, jonka sä haluat kuulla! Haha! Tää biisi on hymyssä suin tarjoiltu keskisormi. Tän laulun tarkoitus on saada viritettyä sun hoksottimet ihan uusiks, mikäli haikailet huonon miehen perään.

Entä mitä haluaisit sanoa niille, jotka ovat biisin jo kuunnelleet? Toivottavasti tää laulu osu sua johonkin kohtaan jollain tapaa. Se on musassa parasta ja sen takia tätä tehdään.

Millaiset on sun fiilikset biisin musavideon suhteen? Halusin musavideolle tarkan tulokulman. Sen piti olla tyttöenergiaa pursuava ja halusin siihen mukaan vahvoja naisia, ketkä tekee myös sitä omaa juttuaan. Oon erittäin tyytyväinen lopputulokseen, sillä video on aito ja hitsin hyväntuulinen!

Kuvitus musiikkivideolta
Mitä on luvassa jatkossa? Luvassa on itseironista ja oivaltavaa, pilke silmäkulmassa tehtyä musiikkia. 25-vuotiaan naisen sielunmaisemaa avaavaa suomenkielistä urbaania poppia. Meillä on jo toinen sinkku suunnitteilla ja oon siitä ihan fiiliksissä! Haluaisin päästä jo tositoimiin sen parissa.

Mitä haluaisit sanoa vielä lopuksi niille, jotka nyt lukevat tätä? Kaikille sellaisia terkkuja, että mene ja tee mitä sydän halajaa! Ihan tosi klisee ja kreisi ajatus, mutta uskon, että se on avain onnellisuuteen. Voi olla vähän kivistä ja hankalaa, mutta mitä sitten. Klaaraat sen. Ja ihan sama, vaikka välillä tuntuis, että matelet - pääasia on, että etenet. Olen puhunut.

Rosi on kyllä ihanan sanavalmis ja kaikin puolin lahjakas nainen, ei voi muuta sanoa. Oon ihan super iloinen, että pääsin mukaan tähän musiikkivideolle - siitä haluankin kiittää vielä erikseen Rosia ja 325median porukkaa. Kiitos! Toivottavasti te lukijat olette tykänneet näistä postauksista. Olisi mukava kuulla teidän mielipiteitä, joten laittakaahan kommentteja tulemaan. Ja nyt, kääntäkäähän katseet Youtubeen ja Kuka kaipaa kusipäätä -biisin musavideoon!


Ps. Seuraa Rosia facebookissa ja instagramissa
niin pysyt mukana mimmin matkassa! 

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Nää on ollu kivoja postauksia, oon seurannu näitä innolla! Toivottavasti teet tällasia vielä jatkossakin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mahtavaa kuulla, että oot tykännyt näistä postauksista! Näitä on kyllä ollut tosi kiva myös tehdä. Katsotaan, mitä keksin jatkossa! :)

      Poista