maanantai 7. marraskuuta 2016

Kippis rakkaalle harrastukselle

Kuva Henri Ilanen
Taas on takana yksi äärimmäisen ihana Helsinki-viikonloppu. Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day ja Inspiration Blog Awards -tapahtumat järjestettiin tällä kertaa Konepaja Brunon mielenkiintoisen karheassa miljöössä. Paikalla oli tuttuun tapaan hallillinen tyylikkäitä ja kauniita ihmisiä kameroineen hyörimässä. Päivätapahtumassa tutkittiin tuote-esittelypisteiden antia, kuunneltiin asiaa muun muassa kirjoittamisesta, brändäämisestä sekä sisältömarkkinoinnista, ja nautittiin hyvästä ruoasta sekä juomasta. Oltiin tällä kertaa liikkeellä Lindan ja Annin kanssa kolmistaan, mutta paikan päällä pääsi tietysti näkemään myös muita ihania bloggaajakollegoita.

Illalla olikin sitten Inspiration Blog Awardsien vuoro. Tällä kertaa juhlistettiin erityisesti Indiedaysin ja Blogirinkimedian yhdistymisen myötä muodostunutta uutta vaikuttajayhteisöä. Oletteko jo tutustuneet uudistuneeseen Indiedays.comiin sekä sen rinnalle perustettuihin Lifie- sekä Foodlover-sivustoihin? Illan kuluessa lavalla palkittiin lukijoiden sekä tuomariston suosikkiblogit. Me keskityttiin tyttöjen kanssa nauttimaan livemusiikista ja hyvästä seurasta - siinä sivussa kilisteltiin myös tälle rakkaalle harrastukselle. Näin ihanan viikonlopun jälkeen uusi viikko ei voi alkaa kuin hymyssä suin! 

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Päivä oli varmasti mahtava! Näin jälkikäteen katsottna itseäni hiukan harmittaa, sillä yleensäkin nuo reissut ovat olleet mahtavia, mutta kun katsoo omaa tulevaa kalenteria niin tajuaa että ne oli tällä kertaa ehkä ihan hyvä jättää väliin - kaikkea muuta on niin paljon! Asusi oli jälleen kerran ihana, kuten koko teidän porukalla!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että jouduit jättämään väliin, nämä kun on todellakin aina niin huikeita päiviä! Ensi keväänä sitten, eihän siihenkään loppujen lopuksi kauaa ole (vaikka tällä hetkellä saattaakin tuntua toiselta ihan toiselta kun tarpoo tuolla pimeydessä)... :) Kiitos paljon<3

   Poista