torstai 24. marraskuuta 2016

Jyväskylän Oranssi Myrsky ja stailaushommia Vilalla

Oikeanpuoleinen kuva lainattu Jyväskylän Vilan instagramista @vila_jyvaskyla.

Jyväskylässä on startannut tänään kolmipäiväinen Oranssi Myrsky -kaupunkitapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampuksen ensimmäisen vuoden kulttuurituottaja- ja yhteisöpedagogiopiskelijat. Tapahtuman slogan on tänä vuonna "väriä ja energiaa pimeään marraskuuhun", ja tapahtuma tarjoaa monenlaista kulttuuriin ja taiteisiin liittyvää tekemistä ja näkemistä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Katso tapahtuman aikataulut ja tarkemmat tiedot facebookista!

Muhun otettiin joku aika sitten yhteyttä tapahtuman tiimoilta ja kyseltiin, josko haluaisin stailata malleja tapahtuman muotinäytöstä varten. No, eipä tarvinnut miettiä kahta kertaa, lähtisinkö mukaan. Olen kirjoitellut teille jo aiemmin siitä, kuinka Uffin näyteikkunan somistaminen sekä Rosin stailaaminen herättivät mussa kunnon kipinän stailaushommiin. Voittekin siis arvata, että olin aikas innoissani tällaisesta mahdollisuudesta! Vielä enemmän innostuin, kun kuulin, että Vila on lähtenyt mukaan yhteistyöhön Oranssin Myrskyn kanssa. Arvostan todella paljon Vilan vaatteiden laatua sekä tyyliä, ja siksipä arvelinkin, että stailaamisesta tulisi mulle todella mieluisa kokemus. 

Vietin viime viikolla yhden aamupäivän Vilalla asukokonaisuuksia stailaten, ja kyllä, oli se vaan taas yhtä mielekästä kuin aiemmillakin kerroilla. Haastetta työskentelyyn toi se, ettei meillä ollut vielä malleja, joiden ylle sovitella vaatteita. Mentiin siis alkuunsa aika mututuntumalla! Olin kuitenkin todella tyytyväinen kokonaisuuksiin, jotka sain kasattua. Mun oli tarkoitus olla myös eilen mukana, kun mallit olivat sovittamassa vaatteita Vilalla. Harmillisesti mulle iski kuitenkin toissayönä migreeni, joka ei hellittänyt sen vertaa, että olisin päässyt mukaan sovitukseen. Muotinäytöksen asukokonaisuudet ovat siis mullekin osittain vielä arvoitus - kuulin, että jotkin valitsemistani vaatteista oli myyty loppuun, ja siksi ne oli jouduttu korvaamaan vastaavilla tuotteilla. Odotankin innolla huomista, että pääsen näkemään lopulliset asukokonaisuudet mallien yllä! Todella kiva päästä näkemään myös tuon muotinäytöksen toteutus kokonaisuudessaan. 

Muotinäytös järjestetään siis huomenna perjantaina 25.11. klo 17:00 alkaen Tawastin ostoskeskuksessa. Tulkaahan mukaan jännäämään mun kanssa - ja ihastelemaan Vilan muotia! Vilalta löytyy muuten tällä hetkellä todella monia upeita vaatteita niin arkeen kuin juhlaan, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan liikkeen tarjonnan. Kivaa loppuviikkoa kaikille!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti