tiistai 25. lokakuuta 2016

Loppusyksyn & talven muotitärpit


1. Sametti ja mokka. Nämä näyttävät hyviltä niin suurina kuin pieninäkin pintoina. Rohkea pukee samalla kertaa samettisen ylä- ja alaosan, maltillisempi pukeutuja korostaa kokonaisuutta vaikkapa mokkaisilla nilkkureilla. Pidä nämä mielessä myös tulevaa juhlakautta ajatellen!

2. Poolokaulus. Oma suosikkini neulerintamalla, toimii aina! Tänä talvena aion ehdottomasti kokeilla pooloa naruolkainmekon kanssa ja kauluspaidan alla.

3. Ohut silkkihuivi kaulalla. Ohut huivi lienee edelleen se tärkein asuste. Ihanan yksinkertainen ja naisellinen loppusilaus asuun kuin asuun.

4. Ruskean sävyt, tummansininen, metsänvihreä. Värit tummuvat pimenevien päivien myötä.


5. Liehuvat lahkeet ja hihat. Nämä pysyvät pinnalla edelleen. Jos liehulahkeet eivät ole sun juttu tai alkavat jo kyllästyttää (mikä tuskin on mahdollista), pukeudu vastakohtaisesti tiukkalahkeisiin, skarppeihin herrainhousuihin.

6. Tekoturkis- ja villakangastakit -  molemmat ovat edelleen kovaa huutoa. Villakangastakkiin saat nopeasti uutta ilmettä kuromalla sen vyötäröltä kiinni ohuella vyöllä!

7. Toppatakit. Toppatakit kirmaavat tänä talvena edellä mainittujen ohitse. Ilouutinen kylmyyttä vihaaville: mitä suuremman toppiksen vedät niskaasi, sitä trendikkäämpi olet.


8. Paitapuserot. Klassikkovaatteena paitikset ovat aina in, mutta tällä hetkellä ne ovat erityisen ajankohtaisia. Hiukan mielikuvitusta käyttämällä paitapuseron saa puettua todella monella eri tavalla, mutta parasta vaatteessa on se, että se näyttää trendikkäältä myös pelkiltään farkkujen parina. Paitiskin saa olla mielellään oversized!

9. Ylisuuret, väljät linjat. Tämä kokoaa aika hyvin yhteen monta edellistä kohtaa. Väljyys nyt vaan sattuu näyttämään ihan hitsin hyvältä - ja helpottaa myös huomattavasti kerrospukeutumista.

10. Oma tyyli. Viimeisenä teen listaan oman pienen lisäyksen: pukeudu vaatteisiin, jotka näyttävät omaan silmääsi hyviltä ja tuntuvat päällä mukavilta. Uusia trendejä kannattaa kokeilla rohkeasti, mutta mikäli ne eivät tunnu omilta, ei niiden mukaan ole pakko pukeutua!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti