torstai 27. lokakuuta 2016

Kauniin syksyn ajalta


Takki, kengät Mango | housut Zara | paitis H&M | kuvat Noora

Muutama pimeä, märkä ja räntäisä päivä takana, ja mulla on jo kova ikävä syksyä. Siis sitä syksyä, joka värjäsi lehdet ja muutti ilman kuulaaksi, kaunista syksyä. Nyt taitaa olla edessä se vuoden rumin aika, kun ei ole oikein enää syksy muttei vielä täysi talvikaan, ensin on lunta ja sitten ei olekaan lunta ja lahkeet kuraantuu kävellessä. Hyi. Nämä kuvat ovat kauniin syksyn ajalta, parin viikon takaa. Onko näistäkin jo niin kauan? Mulla on tainnut olla vähän liikaa postattavaa, kun asut laahaavat tällä tavalla jäljessä, haha. Ajatuksena oli saada kunnolla asukuvia varastoon, että on sitten pimeinä ja sateisina päivinä jotain postattavaa, jos ulkona ei teekään mieli heilua kameran kanssa. Ajatuksen tasolla ihan hyvä idea, mutta toteutus ei sitten kuitenkaan ihan onnistunut. Toivotaan, että kelit pysyvät edes sen verran hyvinä, että kuvaaminen onnistuu seuraavien kuukausien aikana ilman suurempia ongelmia.

Tämä asukokonaisuus on varmasti yksi mun tämän syksyn lemppareista. Housujen ruutukuosi tuo mielenkiintoa samansävyisten vaatteiden yhdistelmään, ja valkoinen paitis raikastaa kokonaisuuden. Nuo housut ostin syksyn alussa Helsingin reissulla Zarasta; ne ovat kyllä yhdet mukavimmista housuista ikinä! Niin pehmeät ja kevyet päällä. Veikkan, että nuo ovat talvella kovassa käytössä paksujen neuleiden parina. Mitäs pidätte asukokonaisuudesta?

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo takki! Siis täydellinen kerrassaan :-) Mut nyt on kyllä koko tää viikko ollut yhtä räntää ja harmautta, tuottaa hieman vaikeuksia noihin asukuvailuihin kun kaikkialla on rumaa ja märkää :-D Parempia kelejä toivoen, ihan vaan asukuvienkin takia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi on kyllä ihana, ja kivaa vaihtelua kun mun muut takit on niin tummia :) No äläpä! Tuo kyllä niin ison haasteen tää vuodenaika keleineen tähän hommaan, vähän jos sais helpotusta sään herroilta niin olis jees. :D

      Poista