sunnuntai 16. lokakuuta 2016

IBA-ehdokkuus ja blogifiiliksiä


Moni teistä on varmaan ehtinyt jo huomata tuon blogini bannerin alle jokin aika sitten ilmestyneen tumman äänestys-kuvakkeen. No, Indiedaysin järjestämä Inspiration Blog Awards -gaala lähestyy taas, ja tällä kertaa tämä pikkuruinen blogini on mukana ehdolla! Sen kunniaksi ajattelin kirjoitella teille vähän tämänhetkisiä fiiliksiäni bloggaamisesta, niitä kun ei tule kovin usein jaettua. 

Ei ole oikeastaan ihan itsestäänselvyys, että blogini on edelleen pystyssä. Olen kulkenut blogini kanssa pitkän matkan, viisi vuottahan tässä on tullut jo kirjoiteltua. Tätä kuluvaa vuotta on värittänyt aika pitkälti ristiriitaiset tunteet. Mikä ei ole ehkä näkynyt teille lukijoille päin, on ollut jatkuva epävarmuus omista bloggaajan taidoistani sekä ylipäätään ajatus siitä, lukeeko tätä blogia edes kukaan. Omalle itselleni tekeminen ei oikein enää tässä vaiheessa riitä, vaan jotenkin sitä kaipaa varmuutta siitä, että nämä jutut kiinnostavat myös ihmisiä siellä ruudun toisella puolella. 

Jossain vaiheessa tuntui todella vahvasti siltä, ettei bloggaaminen vastaa enää omia tarpeitani. Tuntui, että tämä homma ottaa enemmän kuin antaa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että päädyin pitämään yllä vain vähän hitaampaa postaustahtia sillä välin, kun keskityin kaikkiin muihin asioihin kokonaisvaltaisemmin. Taktiikka tuotti tulosta, sillä nyt yhtäkkiä syksyn edetessä olen huomannut katselevani tätä blogia ja koko bloggaamista taas ihan uusin ja tuorein silmin. Mulla on ihan älyttömästi uusia ideoita, ja tuntuu kuin voisin olla jotenkin entistä avoimempi teksteissäni. Mahtava tunne, kun pääsee taas oikein kunnolla kiinni rakkaaseen harrastukseen.

Veikkaan, että tuleva talvi ja kevät kääntyvät jossain vaiheessa todella kiireisiksi, kun pitäisi löytää kaiken muun ohella aikaa kandin kirjoittamiseen. Toivon kuitenkin, että aikaa säästyy myös bloggaamiselle, tämä kun tuntuu tällä hetkellä taas niin mieluisalta. Tiedän myös, että bloggaaminen on todella lähellä tulevaisuuden töitäni - vaikkei musta ikinä ammattibloggaajaa tulisikaan, niin opintoni suomen kielen parissa tähtäävät töihin, joissa on paljon hyvin samantyyppisiä piirteitä kuin näissäkin hommissa. Suurelta osin juuri tämän takia musta tuntuukin, että bloggaamisella on mulle vielä paljon annettavaa tulevaisuuden kannalta.

Ja sitten takaisin tuohon alussa mainitsemaani IBA-ehdokkuuteen. Toivon todella, että kaikki te blogini parissa viihtyvät käytte klikkailemassa äänenne blogilleni tuolla Indiedaysin äänestyssivulla! Homma ei vie aikaa kuin muutaman sekunnin, ja samalla pääsee halutessaan osallistumaan arvontaan, josta voi voittaa liput 5.11. järjestettävään awards-juhlaan. Jos päädyt jättämään äänesi blogilleni, niin helpoiten se käy näin: Klikkaa itsesi tästä äänestyssivulle, skrollaa hieman alaspäin ja kirjoita sivun hakukenttään "Juulia S.". Napauta sitten alapuolelle ilmestyvän kuvakkeeni "äänestä"-painiketta. Äänestys päättyy tämän kuun lopussa 30.10. Kiitos jo näin etukäteen kaikille, jotka käyvät blogiani äänestämässä - oon ihan super iloinen jokaisesta tyypistä siellä ruudun toisella puolella.

Ps. Postailen näitä huikeita ystäväni Nooran ottamia asukuvia
teille vielä myöhemmin lisää!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Oon aina välillä käynyt tsekkailemassa tätä sun blogias, ja ihan mielenkiinnolla lukenut sun kirjoitteluja, varsinkin näitä vähän syvällisempiä! Täytyy vaan sen verran sanoa, että itsellesihän sä tätä teknisesti ottaen teet, eikä sillä postaus tahdilla tai muullakaan ole väliä, kuhansa vain itse pitää siitä mitä tekee! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta, niinhän se loppujen lopuksi menee :)) Kiitti kommentista Ninni!

      Poista