torstai 6. lokakuuta 2016

Harmaata ja hattaraa


Farkut H&M | pusero Gina Tricot | takki, laukku Mango | kengät Zara | lakki Asos


Kuten on käynyt varmasti jo moneen kertaan selväksi, luotan pukeutumisessani mustaan, valkoiseen ja harmaaseen - perusväreihin, joita on helppoa yhdistellä toisiinsa. Jos haluan kikkailla pukeutumisen suhteen, teen sen yleensä mieluiten kerroksilla, leikkauksilla ja materiaaleilla. En ole ollenkaan siis sitä tyyppiä, joka tykkää leikitellä väreillä ja lisätä asuun vaikkapa tummanpunaiset kengät tai kirkkaankeltaisen huivin tuomaan piristystä. 

Kaikenlainen "sopivasti erilainen" on kuitenkin värienkin suhteen aina silloin tällöin paikallaan omassa pukeutumisessani. Kuvissa näkyvät karkkikengät (tai hattarakengät, kuten ne instan puolella nimesin) toimivat hyvänä esimerkkinä. Eivätpä nekään kovin hurjan väriset ole, mutta nude kiiltonahka erottuu kyllä mukavasti omasta tummanpuhuvasta kenkävalikoimastani. Sopivasti erilaiset muihin kenkiini verrattuna, mutta silti värinsä puolesta aika turvalliset yhdisteltäviksi. Tykkäsin jotenkin ihan älyttömästi tämän viime lauantaisen asuni värimaalimasta - karkkikengät toimivat kivasti mustan ja harmaan sävyjen kanssa!

Tarina näiden "uusien" kenkieni taustalla on pitkä ja jokseenkin huvittava. Sana uusi on lainausmerkeissä siksi, että oikeastaan hankin kengät jo viime keväänä. Lyhyesti selitettynä: Tilasin kengät Zaralta ja sovitellessani niitä ne tuntuivat liian isoilta. Yritin palauttaaa kengät, mutta palautuksen kanssa tuli ongelmia, ja kengät jäivät kaappeihini pyörimään. Tarkoituksenani oli myydä ne eteenpäin, mutta kun tuo homma venyi, päädyin sovittelemaan kenkiä uudelleen nyt syksyllä - ja ihme kyllä, ne olivatkin mulle sopivat. En vieläkään tajua, millä perusteella olen tulkinnut kengät alunperin liian isoiksi mulle. :D Oli miten oli, olen iloinen, etten palauttanut tai myynyt niitä pois!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. voi himskatti kuinka IHANA asu!! koko setti ihan täydellinen ja pukee sinua niiiin hyvin. ai että <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii voi kiitos taas ihana Paula<33

      Poista