torstai 15. syyskuuta 2016

Yllättävä värivalinta


Housut Zara | paita BikBok | kengät H&M | laukku Marimekko | kuvat Piia

Lyhyen ja leveän malliset housut ovat olleet suosikkejani jo pitkään, se ei ole enää mikään uusi asia. Olen tykännyt käyttää tämän mallisia housuja niin mustina kuin mustavalkoisina jo pidemmän aikaa. Housuinnostukseni meni kuitenkin ihan uudelle levelille viimeisimmällä shoppailureissullani, kun marssin Zarassa kassalle näiden värikkäiden pöksyjen kanssa. Onneksi marssinkin, sillä näissä värikkäissä housuissa on mukavasti juuri sellaista oikeanlaista potkua, jota olen kaivannut viime aikoina vaatevalikoimaani!

Juttuhan meni oikeasti niin, että sivuutin nämä värikkäät husut aluksi kokonaan - valitsin sovituskoppiin mukaani turvallisesti samat housut mustavalkoisina. Sovituksen jälkeen oli selvää, että haluan ostaa housut niiden ihanan mallin puolesta. Jokin jäi kuitenkin vaivaamaan mua, ja jumitin liikkeessä sovituksen jälkeen ihan tolkuttoman pitkään. Viimein päätin kävellä takaisin housurekille, ja silloin silmäni osuivat vasta kunnolla näihin värikkäisiin pöksyihin. Viiden sekunnin silmäily, housut vaihtoon ja sylillinen väriä kassalle. Epäröinnit haihtuivat saman tien. Mullakin on näköjään hetkeni värillisten vaatteiden ostamisen suhteen! Veikkaan, että housut jakavat aika rajusti mielipiteitä, vaikkakin ne ovat saaneet tähän mennessä osakseen vain ihastelevia sanoja ja kehuja. Mikä on teidän tuomionne?

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Nää sopii sulle ihan älyttömän hyvin! Ja en ihmettele yhtään että tälläinen housumalli on sun lemppari, istuu sulle todella hyvin. Väritkin sopii tosi hyvin syksyyn!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää voi kiitos Hanna kehuista! <3

   Poista
 2. Vau miten ihanat housut!! Mä ainaki fanitan! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat housut! Itseltäni löytyvät samaiset mustana, mutta nuo ovat ihanan pirtsakat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ne mustatkin on ihanat! Totta, nää kyllä piristää mukavasti asua ja mieltä :)

   Poista
 4. ei vitsi miten siistit pöksyt!! ♥ iskee ainakin muhun ihan täysillä, huh! culottesit on muutenkin varkain vieneet mun sydämen, ja nuo on värinsä ja mallinsa puolesta ihan täydelliset - sopii niin hyvin syksyynkin! todella onnistunut kokonaisuus :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Ymmärrän kyllä ihan täysin miksi olet menettänyt sydämesi culottes-housuille ;)

   Poista
 5. Ihanat housut! Ite olen just mustan ystävä ja nämä sinun pöksyt jäisivät kyllä kauppaan - mutta hienot ne silti ovat, ja jos uskaltaisin, niin pukisin! :) Toivottavasti tätä housumallia löytyy vielä ensi kesänäkin kaupoista, niin itsekin pääsen ostoksille, nyt kun on näillä leveyksillä jo ihan liian kylmä paljaille nilkoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, toivottavasti uskaltaudut vielä jonain päivänä :) Vahva veikkaus, että culottes-housuja löytyy edelleen ensi keväänä ja kesänä kaupoista! Ainakin toivon niin todella!

   Poista
 6. Ihana väripilkku ja todellakin housut sopii sulle hyvin! Mä en itse vielä koe omakseni tuon mittaisia housuja, mutta mistä sitä koskaan tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä hei, rohkeasti kokeilemaan vaan! Kiitos Reetta :)

   Poista