sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Syksy, virallisesti


Viimeisimmän postaukseni jälkeen kesä on kääntynyt ihan virallisesti syksyksi. Postaustaukoni venyi vähän suunniteltua pidemmäksi, koska pakkasin heti Santorinilta paluun jälkeen kassini uudestaan, ja lähdin vielä muutamaksi päiväksi Helsinkiin. Sekä Santorinin lomasta että Helsingin reissusta kuulette molemmista myöhemmin lisää - varmasti useampaankin otteeseen. En malta odottaa, että pääsen postailemaan näistä teille tarkemmin!

Palasin Helsingistä kotiin keskiviikkona, eikä muuten mennyt kauaa, kun tajusin napanneeni reissusta jonkin flunssapöpön mukaani. Ei ihme, että vastustuskyky oli hieman heikoilla reissaamisen, väsymyksen ja hektisen aikataulun vuoksi. Tämä loppuviikko onkin kulunut kivasti kotisohvalla Netflixin parissa.

Toivon todella, että flunssa menee pian ohi, sillä nyt ei olisi oikeastaan aikaa sairasteluille - huomenna pitäisi nimittäin palata takaisin arkeen ja yliopistolle. Oon odottanut tulevaa syksyä aika sekavin fiiliksin, sillä kolmas yliopistovuosi tuo luonnollisesti mukanaan kandin ja kaiken siihen liittyvän (lue: stressin). Toisaalta mulla on aika leppoisat fiilikset tuon kandi-urakan suhteen - oonhan selvinnyt jo yhdestä opinnäytetyöstä ammattikorkean puolella. Toisaalta taas, meinaa hiukan jänskättää, kun tuntuu etten keksi edes aihetta koko kandille. Heh. No, kaikki aikanaan. Toivottavasti teille kuuluu hyvää, palataan pian!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, flunssat on niin ikäviä. Koita parantua pikapuoliin, että pääset kertomaan Santorinin reissusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että odotat Santorinin postauksia! Niitä onkin luvassa ihan pian :)

      Poista