torstai 9. kesäkuuta 2016

Uudet kuviot


Paitamekko, kengät H&M | laukku Monki

Kuinka moni yllättyy, kun sanon, että oon ostanut viime aikoina useamman värillisen vaatteen vaatekaappiini? Entäpä jos tarkennan, että muutamasta uutukaisesta löytyy myös villejä kuvioita? Jep ja jep, itsekin olisin vielä keväällä yllättynyt. Ainainen mustavalkoinen kausi alkaa siis olla pikkuhiljaa ohi! Tai no, mihin sitä tyylistään pääsisi, mustavalkoista (ja harmaata) nähdään varmasti tulevaisuudessa samalla tavalla ylläni kuin ennenkin. Mutta oon lämmennyt kummasti viime aikoina erityisesti punaisen/oranssin poltetuille sävyille - sellaisille, joita tässä uudessa Hennesin paitamekossanikin näkyy. Itseasiassa, tämä värivillitys ei ole ihan uusi juttu, sillä muistatte varmaan esimerkiksi sen yhden ruosteenpunaisen takkini, jonka ostin viime kesänä. Onkin kai sanottava, että tämä väri-ihastukseni on päässyt nyt syventymään entisestään... :)

Vein kuvissa näkyvän paitamekon oikeastaan puoliksi vitsillä sovituskoppiin, mutta kun vedin sen ylleni, karisivat vitsailut saman tien. Ihastuin vaatteeseen nimittäin ihan täysillä! Värin ja kuosin yhdistelmä tuntui aluksi aika rajulta, mutta heti sovituskopissa tajusin, että paitamekko tulee olemaan tämän kesän ihanin ja käytetyin vaatteeni. Todella mukavakin se on päällä! Malli on väljä, ja kun heittää alle mustat pyöräilyshortsit sekä pienen topin, ei vilautteluvaaraakaan ole. 

Kuten jo edellisessä asupostauksessa kirjoittelin, niin mulla on edelleen ongelmia kameran kanssa. Näistäkin kuvista näkyy selvästi, ettei kameran tarkennus käy ihan täydellä teholla. Yritän päästä perille ongelmasta mahdollisimman pian, että saisin kuviini paremman laadun (ja että olisi mukavampi ottaa kuvia!). Nyt alan valmistautua kapungille lähtöön, että pääsen siivoamaan kirppispöytäni ja hoitamaan muutamat muut asiat pois alta. Te jyväskyläläiset, käykäähän tsekkaamassa keskustan Centrum-kirpparilla pöytä 32! Sieltä löytyy paaaljon mun ja Samin todella vähälle käytölle jääneitä vaatteita. Pöytä on mulla ensi keskiviikkoon saakka, mutta parhaimmat kamppeet menevät tietysti aika nopeasti päältä, joten olkaa nopeita. ;) Ihanaa loppuviikkoa kaikille, palataan taas!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Oon kattonut ihan samaa paitamekkoa joskus, mutta mulle se on silti liian räväkkä. Kulkisin vähän liian punaisessa kun on nuo hiuksetkin punaiset jos tämän vetäisin päälle. Malli on ihana ja kuten sanoit, pienen valmistautumisen kanssa ei ole vilautteluvaaraakaan! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa aivan totta, vois olla joo vähän liian räikeä yhdistelmä... :D Mutta toivottavasti löydät vielä jonkun vastaavan paitamekon itsellesi!

   Poista
 2. Vähänkö ihana!! <3
  Niin kiva toi malli ja värimaailma.

  Kivaa viikonloppua! <3

  -Reetta
  http://www.reettaekstrom.com/

  VastaaPoista