torstai 19. toukokuuta 2016

White & olive green


Bomber, farkut Gina Tricot | teeppari Levis | tennarit Vagabond

En muista, koska olisin aiemmin kiljaissut kesken asukuvien ottamisen, että noniin, eiköhän tämä riitä. Näin kävi kuitenkin viime torstaina, kun kuvattiin tätä asua satamassa. Tuuli oli niin kova, että tukka meinasi ihan kirjaimellisesti irrota päästä. Turhauduin totaalisesti, kun näin jo mielessäni, kuinka kaikki kuvat olisivat epäonnistuneita pystyssä ja naamalla ja milloin missäkin sojottavien hiusten takia. Onneksi edes nämä muutamat otokset osoittautuivat julkaisukelpoisiksi, ettei kuvausreissu ollut ihan turha!

Valkoiset farkut ovat pyörineet koko kevään mielessäni, mutta jostain syystä olen jumittanut taas vähän liian pitkään vain mustissa alaosissa. Oon vähän sellaista vaatejumittaja-tyyppiä; kun löydän jotain oikein mukavaa (oli kyseessä sitten väri, malli tai materiaali) niin en haluaisi muuta enää päälleni pistääkään. Kokovalkoinen asukokonaisuus on käynyt aina ajoittan mielessäni, ja nyt kun ostin tuon coolin Leviksen teepparin, niin päätin, että kokovalkoista on päästävä viimein koittamaan. Tässä asussa Ginan vihreä bomber toi kivaa syvyyttä valkoiseen, mutta kokonaisuus säilyi silti ihanan raikkaana ja kesäisenä. Mitäs sanotte, kolahtaako?

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Jos tässä olisi ollut eriväriset housut, olisin voinut kuvitella tämän asun itsenikin päälle! :) Bomberi olisi kyllä ollut ihan ehdottomasti sellainen, jonka tänä keväänä olisin halunnut - jotenkin kevät vaan tuli ja meni eikä tälläistä ole enää järkeä ostaa (ellei löydy hurjaa alea!) :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Mulla meinasi käydä vähän samoin, kun etsiskelin koko kevään tuollaista vihreää bomberia :D Sitten kun sen viimein löysin, niin päätin ostaa pian alkavista teepparikeleistä huolimatta - kyllähän se menee sitten taas hyvin syksyllä! Tai viileämpinä kesäiltoina (jollaisia ei toivottavasti tule ollenkaan:D). :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu! Tuo valkoinen Levikse paita tuo mukavaa piristystä asuun!:) Pitääkin pistää muistiin korvan taakse, että jos sattuis itellekki tulee tuollainen paita vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ehdottomasti suosittelen, toi paita on tosi hyvänlaatuinen ja kivan tuntuinen päällä :))

   Poista