sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Suede crush


Takki, kengät, pusero Mango | farkut H&M | laukku Monki | kaulanauha Glitter

Ihastuin mokkanahkaan 70-luvun trendien myötä. Pitkään harkitsin tekomokkanahkaisen takin ostamista, mutta onneksi en sellaiseen kuitenkaan rahojani pistänyt - alkuvuonna mua tuli nimittäin vastaan mango.comin aleosastolla tämä aidosta mokkanahasta valmistettu takki. Alennus oli todella tuntuva; noin 160 euron lähtöhinta oli tippunut jonnekin 80 euron hujakoille. Loppusumma ei ollut mielestäni todellakaan paha verrattuna siihen, että tällainen klassisen mallinen takki kestää todennäköisesti aikaa, ja materiaalinsa puolesta myös kulutusta. Takki on todella ylellisen tuntuinen päällä ja näyttää myös ihan älyttömän hyvältä. 

Tämä perjantai-illan asukokonaisuuteni on kyllä ehdottomasti paras tähänastisista kevätasuistani. Jos viime postauksessa hehkutin sitä, kuinka hiusmuutosten myötä näytän nyt enemmän itseltäni kuin aiemmin, niin samaa voin sanoa myös tyylistäni. Jotenkin vain tuntuu, että olen ollut viimeaikaisissa asukokonaisuuksissani enemmän "kotona" kuin koskaan aiemmin. Luulenpa, että nämä oman itsen löytämiseen liittyvät pohdinnat tarvitsisivat kokonaan oman postauksensa. Saa nähdä, innostunko kirjoittamaan jossain vaiheessa aiheesta enemmän. Nyt on kuitenkin vaihdettava jälleen bloggaaminen koulutehtäviin, joten toivottelen oikein rentoa ja mukavaa sunnuntaita teille kaikille - palataan taas pian!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Ihana takki! Mulla on ton tyylinen kirpparilta, mutta siinä mättää joku. Mut Mangon aletakit!! Oon pari vuotta sit hommannu luottonahkatakin sieltä ja nyt löysin kans puoleen hintaan lyhyen mokkatakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Voe harmi, mikä siinä mättää? Joo, siis ylipäätään Mangon takit (ja myös Mangon alet hehs) on kyllä ihan parhautta! Kuulostaa kivalta toi sun uusi takkilöytö :))

      Poista