sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Sairastelua ja sisustusprojekteja


Takki, paitis, farkut HM | pusero Mango | tennarit Nike | bandana Asos 

Heiii! Kylläpä viikko sujahti nopeasti ohi. Viime sunnuntaina julkaisin suomen kielen opiskelemista koskevan postauksen, ja sain teiltä siitä todella hyvää palautetta. Kiitos vielä näin erikseen kaikille kommentoineille! Oli mukava kuulla, että postaus oli teille mieleen ja että saitte siitä paljon irti. 

Tultiin maanantaina pääsiäisen vietosta mun äidiltä, ja tiistaina olinkin palaamassa innoissani jo takaisin arkeen. Tiistai oli mukava päivä, yliopistoa ja lenkkeilyä ja muuta tavallista. Keskiviikkona heräsin sitten ihan karmeaan, etovaan oloon. Se arkeenpaluu menikin siinä - meikäläiseen iski vatsatauti. Seuraavat päivät kuluttelin puhtaasti lepäilyn merkeissä. Tämä oli taas hyvä muistutus vatsataudin kamaluudesta, mutta osasin suhtautua tautiin kuitenkin jotenkin melko hyvin, sillä mieleen nousi muistot taannoisen Mallorcan reissun ruokamyrkytyksestä. Ruokamyrkytys oli niin raju, että varmaan mikään vatsatauti ei tule enää ikinä vetämään vertoja sille. :D Mutta tosiaan, kun tässä ynnätään yhteen viimeviikkojen sairastelut, ensin influenssa ja sitten vatsatauti, niin pakko sanoa, että mun mitta on aikalailla täynnä. Jos seuraavat sitten vaikka vasta ensi vuonna... 

Nyt tässä ollaan taas tolpillaan, ja huomenna onkin sitten uusi yritys arkeen paluussa. Tämä päivä menee kotia siivotessa ja laittaessa. Tällä hetkellä projektin alla on makkarin uusiminen. Pyörittiin eilen vähän keskustassa, ja samalla kävin viimein ostamassa De Cafe -sisustuskahvilasta puisia vanhoja viinilaatikoita, joista olen haaveillut jo kauan. Ne pääsivät makkariin uusiksi yöpöydiksi! Makkarin laitto on vielä hieman kesken, mutta lupaan tehdä sisustusaiheista postausta muutoksesta sitten, kun saan kaiken valmiiksi.

Nämä asukuvat on otettu kaksi viikkoa sitten, pääsiäislomani alussa. Jos koskaan mietitte, mitä meikäläisellä on yllä niinä päivinä kun asukuvia ei oteta, niin tämä asu toimii hyvänä esimerkkinä. Yleensä päälle päätyy kaikkea rentoa ja hyvin mukavaa. Tuo harmaa tikkikuvioinen takki on toiminut koko talven rentojen asujen pelastajana. Takki on näkynyt blogin puolella vain pariin otteeseen, mutta käytössä se on ollut oikeastaan aika usein; takki on toiminut täydellisesti niinä päivinä, kun ei ole tehnyt mieli vetää villakangastakkia päälle. Nyt on kuitenkin aika sanoa tällekin takille hetkelliset heipat, sillä kevättakit ovat jo vallanneet meikäläisen kaapit. Ja sekös vasta lämmittääkin mieltä. Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille, palataan!

Ps. Onko teillä kokemuksia valkoisten Nikejen puhdistuksesta? 
Laittakaahan vinkit jakoon, sillä omani kaipaavat kipeästi kevähuoltoa!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Kiva asu sulla. Mä en osaa auttaa noiden kenkien pesussa, enkä uskalla. :)
  Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja mukavaa että löysit tänne! Tervetuloa lukemaan :) Ja kiitti kutsusta, täytyypä piipahtaa!

   Poista