sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Keyword: inspiration


Kuvissa Anni, Enni, Linda ja ihana lettipäinen Reetta

Tällä hetkellä päällimmäisenä tunteena on ilon lisäksi kiitollisuus. Oon todella kiitollinen siitä, että näin tärkeä ja ihana harrastus on tuonut mulle niin paljon elämään. Bloggaaminen on toisinaan aika yksinäistä puuhaa -  suurin osa ajasta menee yksin kuvatessa ja yksin kirjoittaessa. Nykyään, kun kommentointi on vähentynyt yleisellä tasolla huomattavasti, vuorovaikutus lukijoidenkin kanssa on jäänyt vähemmälle. Yksin tehdessä koko idea bloggaamisen takana saattaa alkaa haaleta. Sitä jotenkin tylsistyy, urautuu omiin kaavoihinsa ja alkaa toistaa itseään.  

Ja sitten, tällaisten viikonloppujen jälkeen havahtuu siihen, kuinka hemmetin hienoa tämä kaikki oikeasti onkaan. Yhtäkkiä alkaa muistaa taas tarkalleen, miksi tätä hommaa on rakastanut kaikki nämä vuodet - ja miksi rakastaa edelleen. Eilinen päivä oli kokonaisuudessaan äärimmäisen inspiroiva, kiitos Indiedaysin päivä- ja iltatapahtuman. Rakkaat, bloggaamisen kautta löytyneet ystävät olivat taas pitkästä aikaa lähellä, uusien tuttavuuksien kanssa juttu alkoi luistaa heti alkumetreiltä lähtien, pääsi keskustelemaan hieman yhteistöistä, sai alan ammattilaisilta vinkkejä ja yleisesti ottaen koko ilmapiiri oli jotenkin todella positiivinen sekä energinen. On ihan mahtavaa päästä ympäristöön, joka on täynnä samanhenkisiä, samantyyppisistä asioista kiinnostuneita ihmisiä. Tästä on erittäin hyvä jatkaa kevättä eteenpäin. Inspiroivaa uutta viikkoa teille kaikille - muistakaahan tehdä sitä, mitä rakastatte! 

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut tässä n. parin viikon postaustauko ja blogihommat olleet viimeisimpänä mielessä, joten oli tosi ihana päästä tuonne päiväohjelmaan! Suoraan Himokselta mökiltä Hesaan ja illalla mökille takaisin josta yötä myöden kotiin, oli kyllä viikonloppu! Nyt kun saisi unirytmin kohdilleen niin jaksaisi palata bloginkin pariin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii sullahan oli viikonloppu :D Mutta tosiaan, on nämä kyllä aina niin inspiroivia tapahtumia! Tsemppiä unirytmin kanssa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja vitsi miten pystyin samaistumaan tohon sun tekstiin!❤️
  Oli IHANA nähdä teitä kaikkia ja vaan höpötellä ja nauttia. Kiitos seurasta!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, oli kyllä niin kivaa taas pitkästä aikaa päästä viettämään kunnolla aikaa! <3

   Poista