tiistai 26. huhtikuuta 2016

Blog Awards -illan juhlalookMekko Mango | clutch Pieces | kengät Anna Field | rannekoru A. Tillander 

Kuvat: Enni Heidi

Kuten moni varmasti jo tietääkin, lauantai-iltana juhlittiin taas Indiedaysin Inspiration Blog Awardseja. Oma juhlalookini sai alkusysäyksen tuosta kauniista pitkästä mekosta, jonka löysin Mangon nettisivuilta. Ihastuin oitis mekon erikoiseen, ruosteenpunaiseen väriin (oikeasti enemmän ruskeaan taittava kuin kuvat antavat ymmärtää) ja näyttäviin sivuhalkioihin. Mekon pariksi puin mustat tolppakorolliset kengät sekä nahkaisen suuren clutchin. Kokonaisuutta koristamaan sain valita korun uudesta A. Tillanderin Laukka-mallistosta, sillä olen mukana Indiedaysin ja A. Tillanderin yhteistyökampanjassa.  Valinta oli vaikea, koska mallisto sisältää toinen toistaan mielenkiintoisempia, todella persoonallisia koruja. Päädyin täydentämään asuni hopeisella naula-rannekorulla, joka sopi mielestäni ihan älyttömän hyvin hankkimani mekon sekä omasta takaa jo entuudestaan löytyneen clutchin pariksi. Rannekoru keräsi illan aikana osakseen runsaasti huomiota, enkä olisi voinutkaan olla tyytyväisempi valintaani.

Laukka-mallisto on suunniteltu yhdessä Suomen tunnetuimman miesratsastajan, maajoukkuevalmentaja Marko Björsin kanssa. Hevosmaailmasta teemansa ammentava luksusmallisto sisältää sekä hopea- että kultakoruja niin miehille kuin naisille. Korusarja toimii tärkeän asian puolesta, sillä jokaisesta myydystä sarjan korusta lahjoitetaan yksi euro Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen liitto ry:n eläinsuojelutyöhön. Tämä olikin perimmäinen syy itselleni hakea mukaan kampanjaan, sillä olen äärimmäisen eläinrakas ihminen. Jos vain voin millään tavalla tehdä hyvää eläinten puolesta, niin tahdon todellakin olla mukana! Korusarja sopii hyvin kaikille niille, jotka kunnioittavat luontoa ja eläimiä. Björs on sanonut malliston kuvaavan hänen omaa elämänfilosofiaansa, sillä hänen elämässään "kaksi jalkaa liikuttaa kehoa, mutta neljä jalkaa sydäntä". Tämä on mielestäni aika osuvasti sanottu! 

Nyt teillä on hyvä mahdollisuus päästä täydentämään koruvarastojanne vaikkapa tällaisella Laukka-malliston korulla, sillä on arvonnan vuoro. Valitse oma suosikkisi Laukka-mallistosta ja kerro, missä tilanteessa käyttäisit korua mieluiten. Jaa tarinasi tämän postauksen kommenttiboksissa sähköpostiosoitteesi kera, niin osallistut Kultajousi Elegance -koruliikkeiden 60 euron arvoisen lahjakortin arvontaan!

Laukka-malliston löydät täältä ja kilpailun tarkemmat säännöt täältä
Arvonta päättyy 7.5., jonka jälkeen olen yhteydessä voittajaan sähköpostitse.

Onnea arvontaan!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (19)

19 kommenttia:

 1. Nämä korut ovat niin kauniita. Tämä http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kaulakoru-kavio/41903/dp sopisi kauniisti vanhempieni 60-v. juhliin kesällä. :) Toki myös moniin muihin (kesän) karkeloihin.

  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 2. http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kaulakoru-kavio/41903/dp tämä koru on upea, ja varmasti käyttäisin sitä tässä keväällä kun tulee valmistujaisjuhlia, joihin mennä. :) Ja tämä sopisi erinomaisesti myös muihin tilaisuuksiin, tykkään tämmöisistä suht simppeleistä koruista. Plussaa siitä että osa tuotosta menee eläinsuojeluyhdistykselle !

  henduu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-valkokultainen-sormus-18k/41924/dp
  Käyttäisin tätä sormusta mun yo juhlissa, koska se täydentäis mun asukokonaisuuden :)

  jensku.hokkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Tää sun asukokonaisuus on niin upea ja sun näköinen! <3
  Tämä http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kaulakoru-kavio-18k/41908/dp koru olis kiva
  yhdistää pariin eri asukokonaisuuteen mitä olen kevään juhlia varten suunnitellut :)

  annnniu@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä täytyisi sanoa valkokultainen sormus, elokuun häät mielessä ;) http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-valkokultainen-sormus-18k/41924/dp muutenkin on "se oikea" sormus vielä etsinnässä.

  VastaaPoista
 6. Upea asu! Mun suosikkini on tuo sama naula-rannekoru. Siinä on mielestäni kekseliäs design mutta on kuitenkin sopivan yksinkertainen koru :) Sopii siis sekä arkeen että juhlaan. Käyttäisin esim. tulevissa yo-juhlissa. Lisäksi tämä on vielä kohtuuhintainen, noita yli tonnin koruja en uskaltaisi käyttää vaan jäisivät kaappiin pölyttymään :P Mukana kivassa arvonnassa!
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Upea asukokonaisuus! Mun suosikki on Naula-kaulakoru, sillä sitä tulisi käytettyä varmasti eniten. Sopii siis mielestäni arkeen sekä juhlaan. taijjja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-korvakorut-naula/41921/dp
  Nää korvakorut on mun suosikki, koska oon pitkästä aikaa opetellut käyttämään isompia korviksia ja nää on todella kauniit sekä juhliin että arkeen! :)

  enniheidiblogi@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Airiina
  Ihana asu kyllä on sinulla. Valitsin http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kaulakoru-naula/41928/dp. Aloitamme suuren rakennusprojektin ja siinä lyödään naulaa oikein suuret määrät kesämökkiimme.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 10. Henna27
  http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kaulakoru-kavio/41903/dp tulisi lahjaksi kummitytölleni joka pääsee ripiltä kesäkuussa.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 11. http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kaulakoru-naula/41928/dp tämä on suosikkini. Hauskaa Vappua!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Peppinen
  http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kalvosinnapit/41901/dp olisivat minun lahjani isälle kun hän täyttää 60 vuotta heinäkuussa.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 13. Zimbalore

  Tuo pisin Naula-kaulakoru on todella tyylikäs, ja sitä käyttäisin etenkin jossain arvokkaassa juhlassa kuten valmistujaisissa tai häissä jonkun tylikkään yksivärisen mekon kanssa!

  zimbalore(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mieheni rakastaa erilaisia kalvosinnappeja, joten valitsisin ehdottomasti nämät http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-kalvosinnapit/41901/dp. Saimme kunnian toimia kummeina, joten ristiäisissä mieheni voisi käyttää näitä.
  martta.saarisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 15. http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-valkokultainen-sormus-18k/41924/dp
  Tuo valkokultainen sormus on todella upea! Käyttäisin sitä juhlatilaisuuksissa, kuten tulevilla syntymäpäivillä ja hääpäivänä.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Malja-kaulakoru oli mielestäni todella kaunis :) Käyttäisin sitä todennäköisesti juhlissa sekä vähän parempien arki vaatteiden kanssa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Kultainen laukka-sormus olisi minulle kuin tehty. Olisi päivittäisessä käytössä :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Pieni hopeinen Kavio-kaulakoru - käyttäisin arjessa, vähän erityisemmissä tilanteissa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 19. http://www.kultajousi.fi/fi/laukka-valkokultainen-sormus-18k/41924/dp
  kaunis ja hintaahan ei katsota :)
  juhlissa käyttäisin
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista