maanantai 1. helmikuuta 2016

Perusvarma mustaharmaa


Takki Mango | housut HM | neule Cubus | tennarit Vagabond

Tämä perjantainen asukokonaisuuteni on taas selkeästi yksi viimeiaikaisista asulemppareistani. Perusvarma mustaharmaa toimii aina - ja kokonaisuuteen mielenkiintoa tuovat nuo astetta villimmät pöksyt, joissa on hauskat levenevät lahkeet. Tykkään hurjasti! Haluaisin kovasti hankkia jotkut kunnon liehulahjehousut vielä talvikäyttöön. Yhdet liehulahkeiset housuthan multa löytyykin, mutta ne ovat materiaaliltaan niin kevyet, että saavat odottaa kaapin perällä lämpimiä loppukevään kelejä.

Näiden kuvien myötä ensiesittelyyn pääsee myös uusin takkitulokkaani, josta olen aivan innoissani. Löysin tämän Mangon takin boozt.comin alesta joulun jälkeen. Syksystä asti haaveissa pyörinyt pitkä harmaa takki tuli viimein kuitattua ostoslistalta. :) Takki on mukavan laadukasta tekoa, ja ostopäätökseen vaikutti myös kiva villapitoisuus; takin kangas on 60% villaa. Sisävuorta takissa ei ole, että hyvästä villapitoisuudesta huolimatta tuskin käyttäisin tätä pakkasilla. Näillä leudoilla keleillä takki on kuitenkin oikein hyvä neuleen kanssa! Heittäkäähän mielipiteitä asusta - kolahtaako kokonaisuus?

Ihanaa uutta viikkoa ja helmikuun alkua teille kaikille

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Ooo, ihana asu!! :) Jostain syystä en ennen lämmennyt yhtään tuollaisille leveälahkeisille pöksyille mutta nyt oon iiihan in love! On noi kyllä tosi kivat <3 Ja oot yhdistänyt ne vielä niin hurjan kivasti! Tuo takkikin = ♥ Pitäisi löytää kans tuon tyyppinen käyttöön, varsinkin harmaana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtava kuulla että innostuit näistä housuista! Kiitos hurjasti, tuli tosi hyvä fiilis tästä sun kommentista<3 Tsemppiä takin etsintään!

      Poista