perjantai 26. helmikuuta 2016

Mukavasti mukavuusalueella


Housut BikBok | neule Mango | takki, kengät HM | hattu Seppälä

Tämä viikko on ollut jotenkin ihan kamala - kiitos kasautuneiden koulutehtävien ja vähän väliä päätä rassaavan migreenin. Kaikkeni olen antanut, takki on tyhjä ja viikonloppu tulee enemmän kuin tarpeeseen. Onneksi viikonlopulle on mukavaa tekemistä tiedossa. Huomenna olisi tarkoitus viettää vähän iltaa tyttöporukalla, ja sunnuntaina juhlistetaan Samin ja mun 6-vuotis päivää. Ennen perjantai-illan viettoon (lue: tv, sohva + juulia) siirtymistä täytyisi kuitenkin vielä palata hetkeksi kirjoittamisen opintojen pariin. 

Olin tämän maanantaisen asukokonaisuuteni kanssa aika mukavasti mukavuusalueellani. Kokonaisuus on hyvä esimerkki siitä, että yksinkertaisilla jutuilla pääsee pukeutumisessa pitkälle. Mielestäni asu ei ole tylsä eikä liian klassinen, mutta silti se pysyy tarpeeksi simppelinä ja toimii hyvin arjessa. Perusvärit, muutama eri sävy tehosteena, tekonahka ja pehmeä neule luomaan kontrastia sekä hattu yksityiskohtana - toimii! Vai mitäs sanotte? Nyt niiden viimeisten rästihommien kimppuun. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Todella toimiva asu, voisin itse heti pukea tän päälleni!:) Nahkahousut + neule on oma lemppari yhdistelmämyöskin. Tsemppia koulutehtävien kanssa.!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saara, kiva kuulla että tämä kokonaisuus pääsisi myös sun päälle! :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti tästä sun simppelistä asusta ja tyylistäsi muutenkin näin ensinäkemältä. Löysin nimittäin sun blogiisi vasta nyt:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, että löysit tänne! Kiitos paljon ja tervetuloa matkaan mukaan :)

   Poista
 3. Sulla on tosi kauniita ja harmoonisia kuvia ja lisäksi tosi kiva tyyli! :) ihana blogi!

  VastaaPoista