torstai 18. helmikuuta 2016

Forever F.I.T. C9 -ohjelma


Nyt ollaan jännän äärellä. Seuraavan vajaan kahden viikon ajan blogissani on luvassa vähän tavallisesta poikkeavaa materiaalia - sain nimittäin mahdollisuuden lähteä testaamaan Foreverin F.I.T. Change 9 -ohjelmaa. Nyt pääsettekin seurailemaan, kuinka (ja millaisin tuloksin) selviydyn kuurista! Aloitin ohjelman tänään, joten ajattelin, että näin alkuunsa olisi hyvä käydä vähän läpi ohjelman sisältöä.

Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys. Foreverin kaikki tuotteet perustuvatkin yrityksen omilla viljelmillä ekologisesti viljeltyyn Aloe veraan. Change 9 on osa Foreverin kolmiportaista F.I.T. -kokonaisuutta. Change 9 on yhdeksänpäiväinen ohjelma, joka starttaa kehon toiminnan uudelleen. Näin se luo pohjan paremmalle voinnille ja ulkonäölle sekä terveellisemmälle elämälle. Ohjelmaa voi siis käyttää suuremman elämäntaparemontin aloituksena, tai vaikkapa vain kehon puhdistuskuurina. 

Ohjelma sisältää kaiken tarvittavan: ravintolisät, ravintoneuvot sekä tarkat ohjeistukset ohjelman etenemisestä. Tarkemmin listattuna ohjelmapaketti pitää sisällään kaksi pullollista Aloe vera -geeliä, purkin Therm-tabletteja, paketin kuitulisää, pussin proteiinijauhetta, mittanauhan sekä ohjevihkosen. Näillä tuotteilla meikäläisen olisi pärjättävä seuraavat yhdeksän päivää! Onneksi tuohon ohjekirjaan on listattu pitkä rimpsu hedelmiä, vihanneksia ja marjoja, joita on sallittua napostella kuurin aikana. Lisäksi päivien 3-9 ohjeistukseen kuuluu yksi maksimissaan 600 kalorin lämmin ateria. Ihan kokonaan ei siis tarvitse kuitenkaan olla vain noiden ohjelman mukana tulleiden tuotteiden varassa.

No, miksi päätin lähteä kokeilemaan tätä ohjelmaa? Mua on kiinnostanut erilaiset puhdistuskuurit jo pitkään, mutten ole saanut aikaiseksi kokeilla yhtäkään. Nyt kun tällaisen ohjelman testaamiseen tuli mahdollisuus, päätin lähteä mukaan siis puhtaasta uteliaisuudesta. Haluan kokeilla uutta ja poistua välillä sieltä omalta mukavuusalueeltani, jossa on tullut jumitettua viime aikoina hyvin paljon. Uudet haasteet kiehtovat, ja tässä ohjelmassa haastetta kyllä riittää! Odotan näiltä yhdeksältä päivältä uutta innostusta terveellisempään elämään, terveellisempiin valintoihin ja treenaamiseen. Toivon saavuttavani kevyemmän olon, minkä pohjalta olisi hyvä lähteä sitten kohti uusia haasteita. Iiiks, oon kyllä aikas innoissani! Liitän tähän loppuun Foreverin yhteyshenkilöni tiedot, mikäli kiinnostuitte tästä C9 -ohjelmasta tai muista Foreverin tuotteista. Kivaa torstaita kaikille!

Lisätiedot ja tuotetilaukset

Laura Nieminen / Forever FBO / Jyväskylä
la.ma.nieminen@gmail.com / 050 491 6095
Lauran facebook-sivu: Statukseks FIT - Forever and ever

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (1)

1 kommentti:

  1. Foreverin tuotteet on tulleet tutuiksi, koska täti myy niitä. Näitä "mehuja" maistelin joskus kymmenisen vuotta sitten, ei olleet mitenkään herkullisia, mutta perheessäni moni vannoo niiden nimeen, on kuulemma tehokkaampaa ja halvempaa kuin ne mitkä lie maitohappobakteerijuomat kaupan maitohyllyllä. Jos muihin foreverin tuotteisiin tutustut, suosittelen ehdottomasti huulirasvaa ja Propolista <3 Tsemppiä kuuriin, toivottavasti saat siitä jotain irti =)

    VastaaPoista