tiistai 23. helmikuuta 2016

C9 päivät 3-5


Alkuhuomautus: jos et ole lukenut aiempia C9-postauksiani, niin lukaisehan ne täältä ja täältä, jotta tiedät mistä puhutaan! Mulla on tosiaan meneillään tässä Foreverin Change 9 -ohjelman kuudes päivä, ja nyt olisi tarkoitus purkaa hieman edellisten päivien fiiliksiä. 

Täytyy kyllä heti ensimmäisenä sanoa, että ei tämä ohjelman noudattaminen ainakaan vaikeaa ole. Ensimmäiset päivät olivat haastavia, kun keho pyrki elämään totutussa rytmissä, eikä ns. kunnollista ruokaa saanut syödä yhtäkään ateriaa. Päivästä 3 eteenpäin ohjelmaan kuuluu yksi 600 kilokalorin ateria per päivä. Ohjelman mukana tulevassa vihkosessa on kourallinen helppoja ohjeita herkullisiin aterioihin, jotka sisältävät tuon sallitun kalorimäärän verran syötävää. Söin kolmantena päivänäni lohta ja uunibataattilohkoja - ettekä usko kuinka ihanalta maistui ensimmäinen lämmin ateria pariin päivään! Mulla meni ihan kylmät väreet pitkin kroppaa, ja Sami sai hyvät naurut, kun katseli ruokapöydän toiselta puolelta syömistäni. Haha. :D Parina päivänä oon täyttänyt ruoka-annosta vielä vihanneksilla, joita löytyy vapaasti syötävien ruoka-aineiden listalta, eikä ole kyllä jäänyt nälkä! Nälän tunne on muutenkin vaimentunut tässä päivien aikana huomattavasti - tunne ei herää enää edes aamuisin samalla tavalla kuin ensimmäisinä päivinä.

Olen ollut siis oikein tyytyväinen näihin päiviin. En ole kaivannut lautaselleni ollenkaan pastoja tai riisejä, mitä meillä yleensä syödään lähes päivittäin proteiinin kanssa. Monipuolisilla vihanneksilla saa mainiosti vatsan täyteen! Iltaisin olen ollut innoissani siitä, että saan napostella appelsiinia ja viinirypäleitä. Mitä tulee noihin ohjelman mukana tulleisiin tuotteisiin, niin proteiinilisä Forever Ultra (suklaa) on ollut todella positiivinen yllätys. Monesti nuo proteiinijauheet ovat todella teennäisen makuisia, mutta tästä jauheesta tykkään kovasti. Olen sekoittanut sitä niin veteen kuin mantelimaitoon, molempien kanssa toimii todella hyvin. Aamuisin juotava aloe vera -geeli onkin sitten vähän karmeampaa tavaraa. En ymmärrä, miten jotkut voivat nauttia sen juomisesta. :D Onneksi sitä ei tarvitse juoda kovin suuria määriä kerralla, joten sen saa nieltyä, vaikka maku vähän etookin.  

Yksi selkeä ja huomattava muutos on se, että olen aamuisin paljon normaalia virkeämpi. Olen herännyt nyt joka aamu ennen kellon soittoa, eikä ole edes tehnyt mieli alkaa enää torkkua, vaikka siihen olisikin ollut mahdollisuus. Olen käynyt ohjeen mukaisesti aamuisin reilun 30 minuutin kävelyllä. Tuo aamulla urheileminenkin piristää kummasti! Ohjelmassa suositellaan päivästä 3 eteenpäin liikunnan lisäämistä, sillä kaloreitakin tulee syötyä enemmän. Olenkin tehnyt nyt muutamana päivänä aamulenkin lisäksi jonkinlaista treeniä myös illemmalla. Eilen tosin urheilut jäivät illan osalta väliin, kun sain kovan päänsäryn seurakseni. Liikkuminen on ollut välillä hieman tuskallista, kun jäsenet tuntuvat todella raskailta. Päättelin, että tämä liittynee jotenkin siihen, ettei kropassa ole tarpeeksi polttoainetta lihaksille, vaan lihakset joutuvat pilkkomaan kroppaan varastoituneita polttoaineita uudelleen käyttöönsä. Korjatkaa toki jos olen väärässä - olisi mielenkiintoista kuulla, jos joku siellä osaisi selittää tarkemmin tästä. Nyt alan valmistautua ulos lähtöön, sillä meillä on Annin kanssa lenkkitreffit sovittuna. Jos olette kiinnostuneita tästä Change 9 -ohjelmasta tai muista Foreverin tuotteista, niin ottakaahan yhteyttä Lauraan, tai seuratkaa häntä facebookissa!

 Laura Nieminen / Forever FBO / Jyväskylä
la.ma.nieminen@gmail.com / 050 491 6095
Lauran facebook-sivu: Statukseks FIT - Forever and ever

 facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti