lauantai 20. helmikuuta 2016

C9 päivät 1&2


Noniiin, täällä on meneillään kolmas päivä Foreverin Change 9 -ohjelmaa. Tähän mennessä kaikki on mennyt oikein hyvin ja mukavasti, ajoittaisia heikotuksia lukuun ottamatta. Oon oikea aamupalojen ystävä, tykkään syödä aamuisin tukevasti. Yleensä mun aamupala koostuukin puurosta, marjoista ja raejuustosta tai rahkasta, toisinaan saatan syödä leipää kaikilla höysteillä. Ja kylkeen tietysti maitoa tai mehua ja kahvia. No, on varmaan siis sanomattakin selvää, että kahtena ensimmäisenä päivänä aamut ovat olleet ne vaikeimmat. Vaikka varsinaisia mielitekoja ei ole aamuisin ollut, niin kroppa on aika hyvin kyllä huudellut ruoan perään - on heikottanut ja jopa etonut todella voimakkaasti. Loppupäivinä ei ole enää esiintynyt niin voimakasta heikotusta tai etomista, mutta iltaa kohden mieliteot ovat sitten kasvaneet.

Pahimpaan nälkään olen syönyt näiden kahden ensimmäisen päivän aikana aika reippaasti vihanneksia, hedelmiä ja marjoja sallittujen ruoka-aineiden listalta. Tai no, mikä on reippaasti? Eilen söin pävällä lautasellisen salaattia (sisälsi salaatinlehdet, kurkkua, tomaattia, kukkakaalia, sipulia ja paprikaa), alkuillasta napostelin kourallisen kukkakaalia ja omenan, ja illalla vetäisin vielä pienen kulhollisen marjoja ja kourallisen viinirypäleitä. Nuo määräthän eivät siis todellakaan oikeassa mittakaavassa ole paljoa, mutta sitä en osaa sanoa, onko siinä liikaa tämän c9-ohjelman noudattamisen kannalta. No, eipä ole ainakaan nälkä kurninut vatsassa pahemmin! Oon todella iloinen ja positiivisesti yllättynyt siitä, että tuo sallittujen ruoka-aineiden lista on niin pitkä ja värikäs. Tykkään oikeasti ihan älyttömästi vihanneksista ja varsinkin hedelmistä, joten niiden syöminen ei tuota mulle minkäänlaista ongelmaa. Päin vastoin, tuntuu että nyt kun niitä löytyy tavallista enemmän jääkaapista, tekisi mieli olla koko ajan napostelemassa jotain heviä. Ehkä tämä on noin niin kuin tulevaisuutta ja omia elämäntapoja ajatellen oikien positiivinen havainto. 

Näiden kahden ensimmäisen päivän aikana painoni on tippunut vasta rapean kilon verran. Odotin ehkä jo ensimmäisiltä päiviltä jotenkin suurempaa muutosta, ja meinasinkin pettyä hieman tuohon tulokseen. Sitten aloin mittailla kroppaa mittanauhalla, ja huomasin varsin iloisen yllätyksen: rinnoista, vyötäröltä, lantiosta ja reisiltä oli kadonnut jo useita senttejä pois! Kyllä siellä kropassa on siis jotain alkanut selkeästi tapahtua, vaikka vaaka ei vielä mitään kovin konkreettista näytäkään. Fiilis on erittäin hyvä, tästä on mukava jatkaa ohjelmaa eteenpäin! Ja hei, jos jostakusta siellä nämä c9-päivitykset tuntuvat vähän liian extremeltä, niin tiedoksi, että huomenna postailen jotain vähän normaalimpaa asukuvien merkeissä. :) Kivaa päivää kaikille!

Lisätiedot ja tuotetilaukset

Laura Nieminen / Forever FBO / Jyväskylä
la.ma.nieminen@gmail.com / 050 491 6095
Lauran facebook-sivu: Statukseks FIT - Forever and ever

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Tässä ohjelmassa onkin tärkeämpää ne sentit, koska paino ei lähde lihaksista vaan nesteistä ja myös rasvamassasta. Lyhyessä ajassa pudotetut kilot eivät ole sitä oikeaa pudotusta. Hyvälaatuinen proteiini ja riittävä ravinto pitää huolen että lihasmassa säilyy. Jatko ohjelmilla voi sitten lähteä jatkamaan muodonmuutosta oikeaan suuntaan.
  Sallitulta listalta voi huoletta syödä ravintoa niin että vatsa täyttyy, nälkää ei tarvitse nähdä!
  Tsemppiä päiviin Juulia! =) terkuin, Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija kommentista! Tosiaan, olen itsekin tajunnut, että tässä ohjelmassa se vaa'an tuijottelu ei ole oleellista. Kiva että selvensit vielä tuota asiaa sallittujen ruoka-aineiden syömisestä!

   Poista