maanantai 11. tammikuuta 2016

Tästä alkaa arki


Sen jälkeen kun pääsin opiskelemaan alaa, joka mua oikeasti kiinnostaa, arki on ollut mulle enemmän kuin mieluisaa. Oon täällä jo ihan into piukeana, sillä tänään starttaa toisen opiskeluvuoteni kolmas periodi. Oon ollut alusta asti sillä asenteella, että mun ei täydy, vaan mä saan. On ihanaa palata yliopistolle ja hypätä keskelle uusia kursseja, uusia asioita ja aiheita. Tiedän että tästä keväästä tulee aika rankka, mutta hei, pääsenpähän ainakin pistämään itseni likoon uuden oppimisessa. Suomen kielen opiskelusta on tulossa tässä lähiaikoina muuten toivepostausta, että mikäli siellä on alasta kiinnostuneita, niin kannattaa pysyä kuulolla. :)

Viime postauksessa esittelin teille uudet ruskeat nilkkurini. Tein joulun aikaan toisenkin kenkähankinnan - tilasin Elloksen alesta nimittäin mustat Vagabondin nauhalliset nilkkurit, jotka nököttävät tuossa ensimmäisessä kuvassa. Myös Mangon alesta löytyi jotain uutta kivaa. Näitä näette sitten tarkemmin tulevien asupostausten yhteydessä. Nyt juon vielä viimeisen kupin kahvia, vedän nuo uudet kengät jalkoihini ja lähden lompsimaan yliopistolle päin. Ihanaa uutta viikkoa kaikille, palataan!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall 
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Oi ihanaa että olet noin innoissasi koulusta :) Itselläni on vielä pääsykoe lääkikseen edessä, mutta toivotaan että tänä vuonna mäkin pääsisin haluamaani alaa opiskelemaan :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, älyttömät tsemppirutistukset sulle pääsykokeisiin! :)

   Poista
 2. Mustakin oli tänään kiva mennä kouluun (koska oli vaan yksi tunti haha), koska itselle arki tuo mukanaan ne rutiinit, jotka lomaillessa helposti unohtuu. Ja vaikka mulla on koko tää kevät kasin aamut, se ei haittaa, koska pääsen jo 11 joten koko päivä on vielä edessä aikaa touhuta kaikkea. :)

  Paljon tsemppiä sulle tähän kevääseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, arjesta mukavan tekee just rutiinit! Kiitos, tsemppiä sulle myös<3

   Poista
 3. Ahhh! Ihanat noi Vagabondin kengät! Oon ite haaveillut samoista, ne on vaan ihan täydelliset! <3 Ja hurjan hienoa, että oot löytänyt oman alasi! Tsemppiä kevääseesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noi on kyllä aikas täydelliset :) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Odotan itsekkin sitä kun reilun vuoden päästä päätän peruskoulun ja saan mennä opiskelemaan (ainakin toivottavasti) sellaista alaa joka oikeasti kiinnostaa. Toki kaikessa on myös huonot puolensa, mutta opiskelu on selvästi paljon kivempaa kun on kiinnostava aihe :)

  Pikkusiskonblogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, kyllä sitä motivaatiota on vaan enemmän kun saa opiskella itselle mieluista alaa :)

   Poista