perjantai 8. tammikuuta 2016

Linkitä blogisi ja/tai instasi


Mulla ei ole ollut viime aikoina ihan hirveästi ylimääräistä aikaa, joten blogien lukeminen on jäänyt vähän taka-alalle. No okei, onhan tässä lomalla ollut jonkin verran luppoaikaa, mutta jostain syystä esim. leffojen katselu on tuntunut mielekkäämmältä vaihtoehdolta kuin koneella roikkuminen. Olen kuitenkin huomannut, että silloin kun aikaa ja kiinnostusta löytyisi, saisi myös mielenkiintoisia blogeja olla esillä enemmän. Siksipä ajattelinkin pyöräyttää pitkästä aikaa linkitä blogisi -postauksen käyntiin!

Mieluiten luen muoti- ja tyylipainotteisia blogeja, mutta totta kai muunkinlaiset blogit ovat tervetulleita. Lupaan tsekkailla kaikki kommenttiboksiin linkitetyt blogit. Ja jalostetaanpa tätä perinteistä linkitys-postausta nyt vielä niin, että myös oman instatilin nimimerkin saa jättää kommenttiin. Voit jättää sen blogisi osoitteen kanssa, mutta jos sulla ei ole blogia, niin voit jättää pelkän instanimimerkkisi ihan erikseenkin. Olisi mukavaa, jos viitsisit nähdä vähän vaivaa, ja kirjoitella blogiosoitteesi ja/tai instanimimerkkisi yhteyteen myös pienen esittelyn itsestäsi. Linkitysaikaa teillä on kaksi viikkoa (22.1. asti), minkä jälkeen valitsen jonkin mukavan määrän omia suosikkejani sekä linkitetyistä blogeista että instatileistä esittelyyn. Varautukaa myös siihen, että mikäli bloginne/instanne tulee valituksi, lainaan teiltä muutamia kuvia esitteyyn.

Haluan muistutella teitä lukijoita vielä lopuksi tuosta uuden osoitteen päivittämisestä bloggerin lukulistalle. Siitä on nyt tasan kuukausi, kun vaihdoin blogini nimen ja osoitteen. Koska bloggerin lukulistalla ei toimi minkäänlainen uudelleenohjaus, täytyy rekisteröityneiden lukijoideni vaihtaa vanha osoite tuohon nykyiseen, jotta uudet postaukseni päivittyvät lukulistalle. Helpoiten homma käy niin, että klikkaat lukulistasi hallintasivun auki bloggerin oikeassa reunassa näkyvän rataspyörän kohdalta. Sitten poistat lukulistalta vanhan Diamonds and pearls -blogini klikkaamalla sen kohdalta roskakoria. Lopuksi rullaat hiirellä lukulistasi loppuun josta löytyy oranssi "lisää" -painike, klikkaat sitä, ja kopioit tämän uuden osoitteeni (http://juuliasallinen.blogspot.fi/) näytölle auenneeseen url-kenttään. Helppoa! :) Nyt toivottelen teille kaikille oikein kaunista ja rentouttavaa viikonloppua. Palataan

Ps. Mut löytää nykyään myös snapchatista nimimerkillä juuliasall, 
tulkaahan seurailemaan!

Comments (73)

73 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. 18 // (LIFE)STYLE and much more!

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. http://www.lily.fi/blogit/menbere ja instagram on Sofiammla :)

  VastaaPoista
 4. www.mylifeiida.blogspot.com

  Pakkasen keskeltä päivittelyä aina aika ajoin :-)

  Instagram: mliida, tällä hetkellä yksityisenä.

  VastaaPoista
 5. 17-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi!
  http://tarumariaaa.wordpress.com
  Insta löytyy nimellä @tarumariaa_

  VastaaPoista
 6. http://mittliv00.blogspot.fi/
  Etelä-Suomessa asuva 15-vuotias tyttö.

  instagram: @judith.josefina

  VastaaPoista
 7. 22/ Oululaisen haaveilijan elämää. Aloitin uuden blogin ihan vasta, olisikin kiva, jos jotkut löytäisivät sinne tiensä :-)

  http://Marissofian.blogspot.fi/
  @marissofian

  VastaaPoista
 8. http://mantukumara.blogspot.fi/

  Blogin takana kohta 24-vuotias tyttö Helsingistä. En oikeen tiedä mihin kategoriaan sitä blogin jaottelis, mutta ehkä lifestyle on lähimpänä. Välillä kirjoitan humoristista tekstiä isolla ironialla, välillä uidaan syvissä vesissä, välillä vakavampaa settiä ja välillä täyttä hömppää. Mukana kuvioissa kissaherra Mooses:-D instagramista löydyn nimellä @mantukumara tosin yksityisellä tilillä, mutta hyväksyn toki seuraamispyynnöt jos haluaa käydä kurkkimassa :-)

  VastaaPoista
 9. elamanikuvina.blogspot.fi
  21v opiskelija kertoo arjesta pitkän tauon jälkeen. Tulossa agilityaiheista postausta sekä laukkuesittely joka kannattaa laittaa korvan taakse ;)
  instassa heidiff

  VastaaPoista
 10. nipsulintunen.blogspot.fi / ig: @saaralintu

  Oon 22-vuotias opiskelijatyttö ja miun blogi on omistettu valokuville. Eniten tykkään kuvata arkea ja elämän pieniä iloja :-) kasvisruoka, tyyli- ja hiusjutut kiinnostavat.

  VastaaPoista
 11. littlethingswithjassy.blogspot.fi
  Instagram.com/jjjasuuu

  :-)

  VastaaPoista
 12. http://jennijanasmakeup.blogspot.fi
  ig: @jennijanasmakeup

  24v, pidän kauneusblogia, tai ennemminkin vlogia :)

  VastaaPoista
 13. http://rosalias-inspirations.blogspot.com
  Ig: @roosamononen

  Juuri 20v täyttäneen Helsinkiläisen opiskelijatytön muotiin painottuva blogi. Toki mukaan mahtuu myös kauneutta, hyvinvointia respeteineen ja syvällisempiä ajatuksia. Kuulostaa tutulta, mutta näistä kaikista kirjoittelen omalla, hieman sarkastisella tyylilläni :)

  VastaaPoista
 14. http://tiiajennyy.blogspot.fi/
  Ig: tiiajenny

  19/lifestyle

  VastaaPoista
 15. http://miramarian.blogspot.fi/
  instagram @miraaq

  Blogia kirjoittelee 18-vuotias nuori naisen alku Uudeltamaalta, joka rakastaa shoppailua, matkustamista, sisustamista sekä uusien asioiden kokeilua. Blogin aihe piiri on siis yhdistettynä kaikki yllämainittu sekä ripaus myös muutakin! Tervetuloa vierailemaan sivuillani <3

  VastaaPoista
 16. insta: ssaakkuw blog: saarawal.blogspot.fi, yleensä paljon asukuvia, tosin nyt pakkasten takia ei ole ollut niin paljo kuin yleensä ja yleistä löpinää 21vuotiiaan tytön elämästä :)

  VastaaPoista
 17. http://blog.anotherstory.fi/
  @anothertaru
  Lähestyn kolmeakymppiä, jaiks, kirjottelen elämäni tylsistä asioista. Kuvailen. Rimpuilen vieläkin "mikä musta tulee isona" -ongelman kanssa ja kertoilen milloin mistäkin. Eli voiko sitä sitten sanoa lifestyleksi? :)

  VastaaPoista
 18. http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/ @helsinkidragonfly
  Tervetuloa blogini pariin - paikkaan, jossa minä, Elisabeth, jaan jokapäiväistä elämääni, tunteitani, toiveitani, pelkoni, intohimoni, unelmiani, heikkouksiani ja ideoitani sinun kanssasi. Kirjoitan pääsääntöisesti Helsingistä, pohjoismaalaisesta elämäntyylistä, muodista, sisustuksesta, matkoista, työstä, perheestä sekä muista asioista, jotka inspiroivat minua.

  VastaaPoista
 19. Matkablogi + Insta samalla nimellä.
  http://www.travelwithtimo.com/
  https://www.instagram.com/travelwithtimo/

  Olen pitkän linjan bloggaaja, tuoreempi insta-ihminen. Niinkuin blogin nimessä sanotaan, matkaustaminen on lähinnä sydäntä.

  VastaaPoista
 20. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  27-vuotiaan naisen lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 21. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  18-vuotiaan valokuvailijan kuva-painotteinen blogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kolmen vuoden mittaista kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa. Pohjoisen tyttönen siis. :)

  ig: @tiiajuutinen

  VastaaPoista
 22. http://nniinaa.blogspot.fi/

  Kohta 18-vuotiaan lukiolaisen lifestyletyylinen blogi.

  VastaaPoista
 23. V I L M A | -01 | LIFESTYLE & PHOTOGRAPHING

  http://vilmakotro.blogspot.fi/?m=1

  Ja insta on @vilmakotro

  VastaaPoista
 24. http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

  Kaakkois-suomesta kotoisin olevan nuoren tytön blogista löytyy lifestyleä, muotia, kauneusjuttuja, leipomista ja hieman sisustustakin tuli joulun aikoihin enemmän :)

  VastaaPoista
 25. http://ourhoneymoonblog.blogspot.fi

  17-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle-blogi, jossa aiheena tyyli/vaatteet, musiikki, liikunta, matkustelu sekä joskus ihan syvällisetkin höpinät!

  VastaaPoista
 26. Nää "linkkaa blogisi"-postaukset on aina kivoja, koska niiden kautta löytää itsekin uutta lukemista lukulistalle! :)

  Ollaankin muuten kerran nähty Jyväskylän bloggareiden pikkujouluissa, mut ei ehditty silloin juurikaan juttelemaan! Kirjoitan itse lifestyleblogia, jossa sopivassa suhteessa vilahtavat asukuvat, herkulliset reseptit, kosmetiikkatestailut sekä esimerkiksi elokuva-arvostelut. Blogi löytyy osoitteesta http://avekatriina.blogspot.fi/ ja insta-tilini on pavetus. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 27. 23-vuotias tyttö, asustelee nykyään Lohjalla. Mulla on tämmönen blogi, missä mä käsittelen kaikennäköisiä aiheita laidasta laitaan. Tervetuloa tutustumaan ! :) Sieltä löytyy sivupalkista mun instagram-tilikin (@hemppe). :)

  http://mythinghenzu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. http://happimess-lotta.blogspot.fi
  ja ig on nimellä @lotta.karoliina :)

  VastaaPoista
 29. 18-vuotiaan matkailijan, au pairin, unelmoijan blogi. Mä rakastan kielten opiskelua, uusiin kulttuureihin tutustumista ja tietenkin matkustelua. Tällä hetkellä oon au pair Madridissa ja tarkoitus oliskin jäädä tänne myös yliopistoon, eli postauksia kulttuurieroista ja elämästä Espanjassa riittää! http://flyingforever.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 30. Kahden 15-vuotiaan tytön lifestyle blogi, jossa myös mukana paljon muoti-, ja kauneusjuttuja :) http://aliisannika.blogspot.fi/?m=0
  ig: @aliisavilhelmiina

  VastaaPoista
 31. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  Instagram on @Pikkuprincess

  VastaaPoista
 32. http://fashionbyina.blogspot.nl
  ig: @xoxoinaaya

  Hollannissa asuvan 18-vuotiaan tytön muoti/tyyli painotteinen blogi :)

  VastaaPoista
 33. Pääasiallisesti pelkkää muotia :)) ja insta tietysti @hannasjournal

  http://www.lily.fi/blogit/hannas-journal

  VastaaPoista
 34. http://viivih.blogspot.fi/

  Instagram @viivihh_

  VastaaPoista
 35. http://kadrilautala.blogspot.fi
  Instagram : kadri__l

  VastaaPoista
 36. http://denppu.blogspot.fi
  @denppu

  Lehtiä mäessä -blogi kertoo mun eli 20-vuotiaan Emilian elämästä. Aiheet keskittyvät yliopistoelämään ja valokuvaukseen, mukana on myös lifestyleä ja mm. kosmetiikkahömppäilyä.

  VastaaPoista
 37. http://jonnaingelise.blogspot.fi/ on 18v tyttelin valokuvaus ja lifestyle blogi, ig ja kaikki muutkin somet löytyy nimellä jonnaingelise :)

  VastaaPoista
 38. www.johannahakala.blogspot.fi

  Intagram: johannahakala

  Blogini sisältää suurimmaksi osaksi päivän asuja ja mukaan mahtuu myös ripaus lifestyle juttuja. Kirjoittajana 25-vuotias turkulainen nainen.

  VastaaPoista
 39. http://2avlt5.blogspot.fi/

  @annaviljalyydia


  Olen parikymppinen nuori nainen asun tällä hetkellä Tartossa. Opiskelen täällä lääkiksessä kansainvälisellä linjalla ekaa vuotta. Blogia olen kirjoittanut jo reilu viisi vuotta, mutta viimeiset pari vuotta olen suoraan sanottuna laiminlyönyt blogiani pahasti, haha. Blogini on kuitenkin aina ollut iso osa mua, enkä oikein osaa kuvitella olevani ilman sitä. Se on paikka, jossa voin jakaa valokuviani, ajatuksiani ja pienen palan itseäni.

  Instatilini, noh mitä siitä sanoisi. Se on ihan mun näköinen (kirjaimellisesti lol), niin hyvässä kuin pahassakin. Mulle kauniit kuvat ovat todella tärkeitä ja vihaan turhia hashtageja. Joo.

  VastaaPoista
 40. http://viiskyttieta.blogspot.fi/ & @jjjuliaeveliina

  Olen 19-vuotias tyttö, joka kirjoittaa (ja kuvailee) kosmetiikkaa, vaatteita, lifestyleä ja mitä milloinkin ripauksella vaaleanpunaista!

  VastaaPoista
 41. Kauneutta, kosmetiikka ja aina väliin kaikkea muutakin elämästä reilu kolmikymppisen naisen näkövinkkelistä. :)
  http://blingershimmer.blogspot.fi/

  Intagramista löytyy nimimerkillä: blingershimmer

  VastaaPoista
 42. http://inka-allornothing.blogspot.fi
  19 vuotias Tampereen hurja, lifestyle.

  IG: inkanitta

  VastaaPoista
 43. www.stoori.fi/aallokossa
  Instagram @aallokossa

  Aallokossa-blogia kirjoittelee Hilda 20, ja Matias 23. Stoori on vasta avattu portaali,joten meidän matkaa pääsee nyt seuraamaan ihan alusta alkaen. Meidän blogissa kurkataan meidän elämään, mietteisiin ja Jyväskylään.

  VastaaPoista
 44. Tällä hetkellä en bloggaa. Uusi blogi mietinnässä. Mutta instasta löytyy @_olgal :)

  VastaaPoista
 45. http://kotitreenit.blogspot.fi/2016/01/tehokas-pika-treeni.html

  juuri bloggailun aloittanut, käy lukemassa ja kaikki vinkit bloggailuun otetaan vastaan =)

  VastaaPoista
 46. hullusieni.blogspot.fi
  ig: inkanooraww

  Blogi on pääosin lifestyle ja valokuvaus tyylinen, korostettu mietteillä ja ajatuksilla.

  VastaaPoista
 47. Instagram @ minnabae

  17 // lifestyleä ja kasvisruokaa ♥
  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 48. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen, vaimon ja pienen pojan äidin lifestyleblogi. :) Blogistani löytyy esimerkiksi sisustusta, kirpputorilöytöjä, musiikkia, reseptejä, asuja ja ihan sitä tavallista arkea. :)

  ig: @jennislullaby

  VastaaPoista
 49. http://stoori.fi/kaikkionhetkentassa :-)

  VastaaPoista
 50. http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  15 / LIFESTYLE / VALOKUVAUS
  Instagram: @vilhelmiinalyydia

  VastaaPoista
 51. http://emiliannas.blogspot.fi
  ihan pian kahdeksantoistavuotias lukio-opiskelija toiselta vuodelta. kirjoitan ajatuksistani, mielipiteistäni, ehkä vähän unelmistanikin vaatteilla, kosmetiikalla ja milloin milläkin höystettynä. harrastan myös valokuvaamista ja muita taiteen lajeja. tällä hetkellä päällimmäisinä kirjoituksen aiheina ehkäpä kuukauden päästä lähestyvät vanhojentanssit, suhde 550km välimatkalla ja tulevaisuuden suunnittelu.

  instagramista @emiliahonk

  VastaaPoista
 52. http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi

  23-vuotias jyväskyläläinen opiskelija bloggailee päivistään etsien tasapainoista ja onnellista elämää ympäristöä kunnioittaen.

  Instagram: krizherr
  Snapchat: krizherr

  VastaaPoista
 53. Oi että, pakko kommentoida tässä samalla, että ihastuin sun blogiin kyllä ihan täysin! Millonkohan viimeksi oon liittynyt jollekin lukijaksi... Liityin kyllä ehdottomasti sulle! ♥

  http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

  16-vuotiaan rovaniemeläisen tytön lifestyleblogi suurella ripauksella omaa tyyliä, vaatejuttuja ja hyvää fiilistä! Instagramista mut löytää nimimerkillä @anninaaleksandraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii onpa ihanaa saada tällainen kommentti, mukava kuulla että tykkäät! Tervetuloa lukijaksi<3 Käynpäs tsekkaamassa heti sun blogin!

   Poista
 54. ELSANNELI

  Positiivista mieltä. Syviä mietteitä. Pilkettä silmäkulmassa. Kauniita hetkiä. Olemassaoloa. Elämää au pairina rapakon toisella puolen.

  VastaaPoista
 55. ☞Life à la Annika ja löytyy instaa myös nimellä @annikajii :)

  VastaaPoista
 56. http://just-breathe-anette.blogspot.fi/

  Ensi viikolla 20-vuotias välivuottaan viettelevä kirjoittelee positiivisella mielellä lifestyleblogia. Reseptejä, ostoksia, arkea, kauneushömppää... :-)

  Instagramissa nimimerkillä anettemariea!

  VastaaPoista
 57. 20+ vuotiaan grrraafikon jorinoita & kuvia. Enemmän kuvia kuin jorinoita sillä kuvitan paremmin kuin jorinoin. Tere tulemast ! Teen blogissani myös 365-kuvahaastetta :-)

  http://emerentus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 58. Http://beatasandell.blogspot.fi/

  18- vuotiaan abi vuotta viettävän tytön lifestyle/ muotiblogi
  Arkea, matkustusta, asupostauksia, reseptejä.. :)

  VastaaPoista
 59. 20-vuotias journalistiikan opiskelija pohtii maailman menoa, unelmoi matkustamisesta ja maailmanvalloittamisesta, rakastaa kaikkea kaunista, valokuvaa, sanataiteilee, fiilistelee elämän yksinkertaisia asioita. Lifestyle-blogi, hyvänmielenblogi, blogi kaikesta ja ei mistään.

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  Instagramista löydyn nimimerkillä ullaonerva

  VastaaPoista
 60. http://annikalivesindreams.blogspot.fi/
  @annikasusannaz

  Olen lifestylebloggaaja, jonka blogin pääsisältöä ovat kauneus, hyvinvointi, matkustus ja ostokset sekä ajankohtaiset asiat! Kirjoitan myönteisellä otteella, tervetuloa lukemaan <3

  VastaaPoista
 61. http://blogbytinka.blogspot.fi/
  Instagram @tinkalaitila

  Ruudun takana on 17-vuotias lukiolainen, joka on luova ja harrastaa tanssia ja stressistä huolimatta yrittää nauttia kaikista pienistä asioista. Blogin puolella näkyy niin kuulumisia kuin syvällisempiäkin ajatuksia, sekä erikoispostauksia. Instagramiin puolestaan päivittelen lähes päivittäin aikalailla laidasta laitaan kuvia. :)

  VastaaPoista
 62. http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  Pian 22-vuotias nuori nainen, joka kirjoittaa kauneudesta, kosmetiikasta, muodista, sisustamisesta ja ihan omasta elämästäänkin. :)

  VastaaPoista
 63. http://elli-amanda.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, ensimmäistä välivuottaan viettävän tytön lifestyleblogi:)

  VastaaPoista
 64. www.kaksinaamainen.com, IG:ssä @sophkittycat

  22-vuotiaan ikuisen pikkutytön blogista löydät ajankohtaisia kauneusvinkkejä(luonnollinen & vegaaninen kosmetiikka), muotia, tee-se-itse-kokeiluja, tutoriaaleja, mielipiteitä, ikuista laihista, vegaanista ruokavaliota ja huumoria! :)

  VastaaPoista
 65. http://lifeascinderella.blogspot.fi/
  ❀Cinderella Days❀

  20-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! :)
  IG: @roxable

  VastaaPoista
 66. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi//

  19-vuotiaan tytön lifestyle-painoitteinen blogi höystettynä omalaatuisella huumorilla. Blogi sisältää mm. asukuvia, arjen pikkufiilistelyjä, reseptejä ja kauneusvinkkejä. Tervetuloa seuraamaan! :-)

  VastaaPoista
 67. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  25- vuotiaan neitokaisen vasta melko alkutekijöissä oleva lifestyle ja tyyliblogi. Sisältää tyttöhömppää mutta haluan tuoda mukaan syvällisempiä ajatuksia ja ihan tavallista arkea

  VastaaPoista
 68. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 69. http://suvimyllymaki.blogspot.fi/
  ❤ Aiheina oma tyyli, elämä ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita.

  instasta mut löytää nimimerkillä @suvisailamaria !

  VastaaPoista
 70. Blogini on pieni linna, jonka boheemia sisustusta on hauska ihmetellä. Paljon tuunauksia niin kenkiin, vaatteisiin kuin sisustukseenkin. En myöskään unohda matkoja tai ruokia. Olen vuosi sitten osallistunut "Vuosi ilman uusia vaatteita"- haasteeseen ja jatkan asian tiimoilla tänäkin vuonna. Mukana on nyt myös hävikkiruoka.

  http://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 71. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa juttua kauneudesta, muodista, sisustamisesta ja matkailusta :)

  VastaaPoista
 72. Opiskelija tytön fiilistely blogi :) paljon haaveilua ja mun elämää lattiasta kattoon :)
  Yourbiggest-fan.blogspot.fi
  Instagramist mut löytää käyttäjäl emmavekkeli :)

  VastaaPoista