tiistai 5. tammikuuta 2016

Kerrokset kehiinTakki, housut, kengät ja huivi H&M | neule, pipo BikBok

Näillä pakkasilla on parasta turvautua kerrospukeutumiseen - asia, jonka olen oppinut vasta iän myötä. Muistan, kuinka pukeuduin teininä talvisinkin vain ohkaisiin vaatteisiin ja käytin pelkästään lyhyitä takkeja. Nilkat olivat aina paljaina ja piposta tai hanskoista ei ollut tietoakaan. Silloin oli coolimpaa jäätyä kuin pukeutua lämpimästi.  Nykyään olen niin mukavuudenhaluinen, että kulkisin mieluummin ihmisten ilmoilla vaikka siinä kuuluisassa pilkkihaalarissa kuin jossain pikkuruisissa vaatteissa. Onneksi lämpimän talvipukeutumisen ei tarvitse olla kuitenkaan tylsää - kerrostamisen avulla kokonaisuudesta saa helposti sekä lämpimän että tyylikkään!

Näissä kuvissa näette muuten nyt viimein ne mun uudet housut, joista vinkkailin teille jo viime postauksessa. Jep, tuollaiset neulemaiset leveälahkeiset pöksyt tuli ostettua viime viikolla. :D Olen syttynyt aikas hitaasti tähän valloillaan olevaan leveälahkeisten housujen trendiin, ja jos totta puhutaan, niin jotkut tietyt housumallit näyttävät edelleen mielestäni aika karmeilta. Esimerkiksi tämänmallisia farkkuja en varmastikaan pukisi päälleni, vaikka näistä neulosversioista pidänkin. Ja tällaisia neulospöksyjä tuskin pukisin päälleni taas pilliversioina. Mitäs te olette mieltä tämänmallisista housuista, kyllä vai ehdoton ei? Ihanaa tiistai-iltaa kaikille! 

Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Oon kans haaveillu ja sovitellut kyseisiä housuja, mutta kaikki on mulle liian pitkiä :( Sulla nää näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Mäkin kärsin yleensä useimpien housujen kohdalla liian pitkistä lahkeista, joten olinkin aikas positiivisesti yllättynyt, kun näissä oli just sopivan mittaiset lahkeet. :) Kiitos Miru<3

   Poista
 2. Oih, kerroksia. Mielellään niin paljon vain kun takin alle mahtuu. Leveälahkeisille housuille en koskaan ole syttynyt kuin yöasuna, mun kroppaan ne ei istu ollenkaan :D Tälläiset on kyllä kivat, itse taas voisin nämä hiukan sportti-hengessä tiukempinakin versioina pukea.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, isot takit on parhaita kun niiden alle mahtuu paksu kerros ;) Ihan totta, tällaiset voisi kyllä tiukempina sopia hyvin sporttityyliin!

   Poista