torstai 17. joulukuuta 2015

Taupe fauxfurcoat


Takki Forever21 | poolo Gina Tricot | farkut H&M | kengät Mango

Taupe. Se on tämän uuden tekoturkistakkini väri. Olen käsittänyt, että taupe voi olla mitä tahansa ruskeaan taittavan harmaan ja harmaaseen taittavan ruskean väliltä. Siis ruskeanharmaa tai harmaanruskea. Vaikea sanoa, onko tämä takki väriltään enemmän ruskea vai harmaa, mutta ei sillä niin väliä - tykkään takin kylmään taittavasta sävystä ihan älyttömästi! Löysin tämän takki-ihanuuden Forever21 -sivustolta. Ja onneksi löysinkin, sillä olen etsinyt sopivaa karvatakkia itselleni jo pienen ikuisuuden. Takki oli tuntuvassa alessa, ja pienimmät koot olivat ehtineet loppua. Isomman koon tilaaminen tuntui kuitenkin hyvältä idealta, sillä olin miettinyt jo etukäteen, että haluaisin tekoturkikseni hieman reilummassa ja rennommassa koossa. No, takin hihat ovat vähän liian pitkät (onneksi ne saa käännettyä), mutta mielestäni takki ei ole reilusta koostaan huolimatta yhtään liian suuren näköinen. Mitäs sanotte tästä takkilöydöstä, kolahtaako? 

Comments (6)

6 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ihana tuo takki!! Lievästi kateellinen täällä ja sopii sulle niin hyvin <3 Ja väri on ihan ehdoton :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos höpö<33 Kiva kuulla että sopii!

   Poista
 2. Ihana tuo takki!! JA muutenkin koko asu tokikiva!

  VastaaPoista
 3. Ihan täydellinen karvaunelmatakki! Oon viime aikoina ihastunut karvatakkeihin ihan kunnola ja niitä tekisi mieli haalia omaan kaappiin useampikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Haha täällä ihan sama, tekis mieli hankkia karvatakkeja vähän joka värissä ja mallissa :D

   Poista