perjantai 11. joulukuuta 2015

Joululahjatoiveita


Pakko se on myöntää, tänä vuonna joulu on päässyt lähestymään ihan varkain - kiitos opiskelukiireiden. En sisäistä vieläkään sitä, että aattoon on enää vain vajaat kaksi viikkoa! Ehkä tuolla kurjalla lumettomalla säälläkin on oma osuutensa asiaan. En ole laittanut kotia vielä yhtään joulukuntoon, ja suurin osa lahjoistakin on ostamatta. No, ehkä tässä ehtii virittäytyä vielä joulutunnelmaan tavalla jos toisella.

Olen postaillut jouluaiheisia juttuja viime vuosina vähän vaihtelevasti - joinakin vuosina enemmän ja joinakin taas vähemmän. Tänä vuonna tuskin toteutan sen kummempia lahjavinkkipostauksia, niitä kun näyttäisi löytyvän muista blogeista ihan riittämiin. Halusin kuitenkin leikkiä hetken pientä ajatusleikkiä: mitä omalta lahjalistaltani löytyisi, jos saisin toivoa ihan mitä tahansa? Huomasin haaveilevani ihan tavallisista, mukavista ja pienistä asioista. Muutaman kohdan kun karsin, jäljelle jäivät nämä kollaasin seitsemän juttua. Ja jos siellä joku vielä pähkäilee lahjapulmien kanssa, niin veikkaan, että nämä kelpaisivat ainakin aika monelle tyttöystävälle, ystävälle, siskolle, äidille tai vaikkapa serkulle!

1. Varpaitani palelee aina, ja siksi haaveilenkin tällaisista pehmeistä sisätossuista. Myös erilaiset pörrösukat kelpaisivat meikäläiselle mainiosti. Kuvan tossut H&M.
2. Olen rakastunut ihan täysillä pellavalakanoihin. Olisin ikionnellinen, kun pääsisin vuoraamaan meidän vuoteen tällaisilla vaaleanharmailla lakanoilla! Kuvan lakanasetti *Ellos.  
3. Pitkän päivän jälkeen on ihanaa vaihtaa pehmoinen ja kevyt löhöasu ylle. Näitä ei voi löytyä kaapista liikaa! Kuvan pyjama H&M.
4. Olen lukenut ja kuullut paljon hyvää näistä Fudgen hopeatuotteista. Pakko päästä testaamaan omaan tukkaan! 
5. Vaikka tykkäänkin ihan älyttömästi mun Daniel Wellingtonin kellon mustasta nahkarannekkeesta, olisi sitä välillä kiva päästä myös vaihtamaan. Siksipä haaveilenkin tällaisesta ruskeasta vaihtorannekkeesta.
6. Tämä Calvin Klein Jeansin collegepusero on mielestäni ihan älyttömän cool. Se olisi ihan täydellinen rentoon, mutta tyylikkääseen pukeutumiseen! Paidan löydät *Zalandolta.
7. Rakastan Iittalan Kastehelmi-sarjan ajattomuutta. Olenkin päättänyt, että alan kerätä tätä sarjaa meille seuraavaksi! Ja kirkkaana tietenkin, ettei elämä käy liian värikkääksi. ;) 

Kertokaahan, löytyykö teidän toivelistoiltanne vastaavuuksia?

Ps. Bloglovinin ja blogit.fi:n kautta pystyy jälleen seurailemaan postauksiani normaaliin tapaan, osoitteen vaihdosta johtuneet ongelmat on saatu korjattua. Joko olette päivittäneet uuden osoitteen bloggerinne lukulistalle? Superihanaa viikonloppua kaikille, pus

Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Ihania toiveita oot kasannut<3 Lakanat kelpais myös tännekkin !

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista