perjantai 16. lokakuuta 2015

Ihan hooämmänä


Vaatteet H&M | kengät H&M


Heh, huomasin juuri näitä kuvia muokatessani, että kaikki asun osaset (DW:n kelloa lukuunottamatta) ovat Hennesiltä. Huuuups. :D No siitä viis, tämä kokonaisuus taitaa olla yksi tähänastisen syksyn suosikeistani. Vaikka kirjoittelinkin jo kovasti jokunen postaus takaperin siitä, kuinka kevyet vaatteet saavat jäädä nyt odottamaan kevättä, oli mun pakko tehdä maanantaina pieni poikkeus. Olin alunperin pukemassa tuon harmaan neuleen pariksi ihan tavallisia mustia farkkuja, mutta kun sitten tajusin, että mittari näytti melkein kymmentä lämpöastetta, vaihtuivat farkut culottes-housuihin. Paksun neuleen ja nilkat paljaaksi jättävien housujen yhdistelmässä on mielestäni jotain todella viehättävää! Kertokaahan, mitä mieltä te olette tästä kokonaisuudesta - kolahtaako?

Meikäläisen perjantai-päivä alkoi sosiologian tenttimateriaaleihin tutustumisella, ja seuraavaksi olisi tarkoitus puurtaa vielä muutama tunti portfolio-tehtävien parissa. Illalla suunnataankin sitten Samin kanssa ravinteliin syömään oikein pitkän kaavan mukaan. Se taitaakin olla meidän koko viikonlopun kohokohta, kun Samilla on seuraavina päivinä töitä ja mun on tehtävä kouluhommia. Nauttikaahan viikonlopusta oikein kunnolla! Palataan

Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Tykkään! Hieno hooämmäasu :) ja nyt on ollut kyl niin kivoja asuilmoja! :D

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten kivan olonen blogi! Pitää ihan liittyä lukijaks :)
  jaanajemina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, tervetuloa mukaan! :))

   Poista
 3. Ihana tuo huivi!! Ja asu muutnekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan mun suosikkihuivi, ihanan muhkea ja lämmin :) Kiitos!

   Poista
 4. Moikka! Mä ylläpidän facebookissa tällaista korkeakouluopiskelijoiden bloggaaja-ryhmää, käyhän liittymässä: https://www.facebook.com/groups/1480775218831688/?fref=ts :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävin liittymässä! :)

   Poista