lauantai 19. syyskuuta 2015

Nike Air Max TheaViime viikolla pohdin tässä tennaripostauksessani omia tennarimieltymyksiäni, ja samalla sivusin tätä nykyistä tennarivillitystä yleisestikin. Tuolloin heitin ilmoille mietteen siitä, millaiset valkoiset tennarit hankkisin itselleni. No, enää ei tarvitse kenekään arvailla - tässä nimittäin komeilevat uudet Nike Air Max Theani! Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin siis Theoihin, vaikka potentiaalisia vaihtoehtoja oli useampi. Jokin näiden kenkien sirossa ja kevyessä mallissa vain viehättää, ja se taisikin olla oikeastaan se lopullinen ratkaiseva tekijä kenkävaihtoehtojen välillä. Hieman tosin jänskättää, onnistunko pitämään tuon kankaisen materiaalin puhtaana. Toivotaan kuivia ja kauniita, valkoisille kengille armollisia syyssäitä. :) No, mitäs sanotte, teinkö hyvän valinnan?

Comments (16)

16 kommenttia:

 1. Loistava valinta! Niin nätit<3

  VastaaPoista
 2. noi on kyllä ihan unelmat ♥ varjele hengelläs noita kankaisia osia, niitä ei nimittäi kovi helposti puhtaaks saa niistä ruskeista kuralänteistä :-D

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. So cute!

  ___________________
  Perfect look
  blog.justynapolska.com

  VastaaPoista
 4. Ahh niiin täydelliset! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan täydelliset kengät ja kuvat, hui! <3

  VastaaPoista
 6. Niin kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nämä on kyllä aikas unelmat! :)

   Poista
 7. Onko nämä mitä kokoa?? Verrattuna esimerkiksi converseihin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Theat on aika pientä ja kapeaa kokoa! Mun conssit on 5,5 (eli koko 36 muistaakseni), ja nämä Theat mulla on koossa 37,5. Mun Niken juoksutennarit on saman kokoiset, mutta silti paljon tilavampaa mallia. Ja normaalisti mun kaikki kengät on 36-37, eli suosittelen ottamaan vähän omaa normikokoa suuremman koon Theoista. :)

   Poista